Onder optie

Stoevelaarsweg 7 7471 JH Goor

0m2
Wonen
0
Kamers
1973m2
Perceel
Bouwjaar
Bouw je eigen droomwoning op een unieke locatie aan de voet van de Herikerberg waar natuurlijke schoonheid het landelijk leven ontmoet. De Herikerberg en het uitgestrekte glooiende landschap biedt niet alleen een prachtig decor voor een nieuw te bouwen schuurwoning, maar is ook een uitnodiging voor avontuurlijke ontdekkingen. Verken de kronkelende paden, adem de frisse lucht en laat je inspireren door de ongerepte schoonheid van het landschap.

Op het kavel van circa 1.900 m2 mag een woning worden gebouwd maximaal 1.000 m3 inclusief inpandige bijgebouwen.

De kavel aan de Stoevelaarsweg is gelegen in het buitengebied van Goor op de overgang van bebouwde kom naar landelijk gebied. Goor is op enkele minuten afstand gelegen. Hier vind je gezellige cafés, lokale winkels, scholen en alle sportfaciliteiten. De combinatie van rustieke omgeving en nabijheid van voorzieningen maakte deze locatie perfect voor diegene die het beste van beide werelden wil ervaren.

Wij denken dan graag met je mee, want hier is van alles mogelijk. Kan niet, bestaat niet!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
30 oktober 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview