Verkocht

Timorpad 26G1 6163 GW Geleen

0m2
Wonen
0
Kamers
222m2
Perceel
Bouwjaar
KAVEL MET DIVERSE MOGELIJKHEDEN!

Stel je voor: jouw eigen stukje grond waar je jouw dromen werkelijkheid kunt laten worden. Dit is jouw kans! Een prachtig perceel te koop aangeboden, compleet met een schuur en onbegrensde mogelijkheden om jouw ideale ruimte te creëren.
Met een oppervlakte van 222m2 biedt dit stukje grond voldoende ruimte om jouw droomgarage, werkplaats, of hobbyruimte te realiseren, precies zoals jij het wilt!
Geen gedoe met het regelen van elektriciteit; dit perceel is al voorzien van elektra met 3 x 25 ampère. Dat betekent dat je meteen aan de slag kunt zonder oponthoud.

MAAK HET JOUW EIGEN:

Of je nu droomt van een plek om jouw hobby's uit te oefenen, jouw auto's te stallen, of een ideale werkruimte te creëren; dit perceel biedt jou de vrijheid om jouw ideeën tot leven te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 maart 2024
Verkoopdatum
11 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
13 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview