Schuttersweg 0ong 5438 Gassel

0m2
Wonen
0
Kamers
1435m2
Perceel
Bouwjaar
Welkom op de site “Wonen in Gassel”! www.woneningassel.nl

Wilt u ruim en landelijk wonen met alle voorzieningen binnen handbereik? Dan bent u nu op de goede weg om daarvoor de eerste stap te zetten!

In het noordoosten van de mooie provincie Noord-Brabant ligt Gassel. In dit gemoedelijke dorp zijn diverse kavels beschikbaar om uw droomhuis zelf te (laten) bouwen.
Deze bouwkavels liggen op verschillende plekken in het dorp. Naast kavels bestemd voor wonen zijn er ook kavels beschikbaar voor een combinatie van wonen en werken. U kunt hierbij kiezen voor een locatie aan de rand van het dorp of net buiten het dorp. Een ding hebben alle kavels gemeen: zij blinken uit door hun mooie ligging!

Neem rustig een kijkje op deze site of neem contact met ons op. http://www.woneninliesdaal.nl/Het_project/Situatietekening/

Begane grond
Over Gassel: www.woneningassel.nl
Gassel is één van de drie dorpen in de gemeente Grave.
Gassel heeft meerdere gezichten. Aan de ene kant een kern vol diverse bebouwingen, aan de andere kant, en zeker zo belangrijk, de “Gasselse bossen”. Hier kunt u heerlijk wandelen terwijl uw kinderen nog ouderwets buiten kunnen spelen, hutten bouwen of spelen in de speeltuin. Speeltuinen kunt u overigens op vele plekken terug vinden in het dorp.

De basisschool, De Bongerd, ligt centraal in het dorp.

Gassel telt bijna 1.200 inwoners. Er is een rijk verenigingsleven dus voor iedereen en elke leeftijd is er wat te beleven! Er worden jaarlijks diverse evenementen georganiseerd waar u van harte welkom bent.
Gassel kenmerkt zich door de vele ondernemers in het dorp waardoor er dus ook verschillende voorzieningen en faciliteiten zijn.
Mogelijkheden om te recreëren zijn ook aanwezig. Aan de overzijde van de provinciale weg ligt een plas, genaamd de Kraaijenbergse plassen. U kunt hier zwemmen, varen of vanaf een bankje met picknicktafel van de natuur en pleziervaartuigen genieten.

Eerste verdieping
Omgeving
Op een paar minuten rijden ligt het gezellige, historische stadje Grave waar volop winkels, supermarkten en horecagelegenheden zijn.
Door de centrale ligging rijdt u via de provinciale weg N321 in ongeveer 10 minuten op de snelweg A50, A59 of A73. Zo bent u in 20 minuten in Nijmegen of Uden en in hartje Cuijk zelfs binnen 10 minuten. Mocht u een voorkeur hebben voor openbaar vervoer, uiteraard is dat ook mogelijk in Gassel.
Naast de natuur die u in het Gasselse zelf vindt, komt u een stukje buiten Gassel bij de Broekse Wielen. Dit is een bosachtig gebied voorzien van kleine meertjes en spannende wandelpaden. Van hieruit kunt u lekker wandelen naar kasteelburcht Tongelaar. Dit ligt midden in het uitgestrekte bosgebied en is omringd door historische boerderijen.
Aan de andere zijde van Gassel ligt het dorpje Linden. Linden kenmerkt zich door haar recreatieve mogelijkheden. Dit komt vooral omdat u hier vele watersporten kun beoefenen, maar ook met uw boot kunt aanmeren. Een camping, grote speeltuin en horecagelegenheden maken Linden compleet!

Kortom, Gassel biedt u ruimte en landelijk wonen én toch alle voorzieningen binnen handbereik!

Tweede verdieping
Schuttersweg;
Aan de Schuttersweg komen twee ruime bouwkavels beschikbaar die zowel voor wonen en voor wonen en werken geschikt zijn. Aan de voorzijde heeft u een uitrit die uitkomt in de kern van Gassel, aan de achterzijde mag u een uitrit realiseren waar u direct op de N321 uit komt. Voor uw bedrijf een mooie zichtlocatie.
Kortom: deze kavels zijn optimaal geschikt voor alle doeleinden!

Bosrand:
Deze locatie ligt aan de diagonale verbindingsweg tussen de Torenstraat en Heidestraat. Hier komen twee zeer ruime bouwkavels beschikbaar. Wij verwachten dat deze medio 2018 beschikbaar zijn. Kunt u niet wachten? Neem dan alvast contact met ons op (link contact)!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
3 april 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview