Wierdenseweg 0ong. 7468 Enter

0m2
Wonen
0
Kamers
420m2
Perceel
Bouwjaar
Dit is dé Unieke kans om in aanmerking te komen voor een bouwkavel in Enter! Op een fraaie, landelijke locatie nabij het gezellige dorpscentrum bieden wij 4 ruime bouwkavels aan voor de verkoop.

Deze 4 ruime bouwkavels geven u de mogelijkheid om uw wensen en eisen voor een vrijstaande woning te laten verwezenlijken. De bouwkavels zijn gelegen in de groene en hoogwaardige nieuwbouw woonomgeving ‘De Berghorst’. De woonwijk wordt in meerdere fases aangelegd. De eerste fase is klaar en de voorbereiding en ontwikkeling van de tweede fase is in volle gang!

De centrale ligging ten opzichte van het dorpscentrum én het prachtige buitengebied van Enter zorgt voor een perfecte wisselwerking tussen dorp en natuur!

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap, waar iedereen zich snel thuis voelt. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen, met kilometers aan wandel- en fietsroutes.

Enter heeft een zeer veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met verschillende basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

Kavels en koopprijzen :

Kavels   Woningtype   Perceelgrootte   Status
K60  Vrijstaand  Ca. 420 m2  Beschikbaar
K67  Vrijstaand  Ca. 552 m2  Beschikbaar
K68  Vrijstaand  Ca. 453 m2  Beschikbaar
K69  Vrijstaand  Ca. 523 m2  Beschikbaar
De koopsom ‘vanaf’ is vrij op naam (v.o.n.), dat wil zeggen inclusief 21% omzetbelasting en overdrachtskosten (notaris- en kadasterkosten).

Voorwaarden inschrijving, eventuele bieding en wijze van toewijzing zijn vermeld op deze prijslijst en/of inschrijfformulier.

Andere kosten zoals onder andere bouwkosten, terreininrichting, honoraria architect en overige adviseurs, leges bouwvergunningen, eenmalige aansluitkosten van water, elektra, riolering en glasvezel, kosten voor eventuele financiering (zoals afsluitprovisie voor hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypothecaire geldlening, notariskosten van de hypotheekakte en het op de inschrijving van de hypotheek in het kadaster verschuldigde kadastraal recht) van de kavel/woning zijn niet bij in de koopsom begrepen.

Afvoer van eventueel overtollige vrijkomende grond is voor rekening van koper evenals het risico op diep(ere) aanleg vanwege de bodemgesteldheid. Over- en/of ondermaat van de kavel is niet verrekenbaar. Van toepassing zijn het vigerende bestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en inrichtingseisen van de Gemeente Wierden, te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Over de woningen :
Binnen het kader van het vigerende bestemmingsplan en het van toepassing zijnde beeld- en kwaliteitsplan kan een woning naar eigen wensen worden gebouwd.

Aanvaarding :
Nader overeen te komen, doch binnen 8 weken na bouwrijp gereed van de bouwkavels en onherroepelijke bestemming.

Bijzonderheden:
Voor meer informatie verzoeken wij u om contact op te nemen met ons kantoor of verwijzen wij u verder naar onze website: https://www.uniekmakelaars.nl/woningen/wierdenseweg-ong-de-berghorst-fase-ii-te-enter/
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
14 november 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview