Verkocht OV

De Kempenaersweg 11a 8539 RR Echtenerbrug

0m2
Wonen
0
Kamers
867m2
Perceel
Bouwjaar

Prachtige Bouwkavel van 867 m2 met Bouwvergunning en veelzijdige mogelijkheden bieden wij u aan om uw droomhuis te realiseren, gelegen aan de rand van Echtenerbrug. Deze locatie biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende landschap, waardoor een rustige en inspirerende omgeving wordt geboden. Een bouwvergunning is reeds verleend voor een royale woning met bijbehorende schuur. Bovendien biedt dit perceel veelzijdige toepassingsmogelijkheden, waaronder geschiktheid voor zzp'ers, opslagfaciliteiten of zelfs het houden van dieren. De locatie is strategisch gelegen in het tweelingdorp Echtenerbrug/Delfstrahuizen, dat diverse voorzieningen biedt, waaronder scholen, winkels en sportfaciliteiten. Watersportliefhebbers zullen de nabijheid van waterwegen en recreatiemogelijkheden waarderen.

Gedetailleerde bouwtekeningen zijn beschikbaar op ons kantoor. Dit is uw kans om uw droomwoning te realiseren op dit uitzonderlijke bouwperceel. Neem nu contact met ons op voor meer informatie en om deze kans niet te missen!
Begane grond
De riante woning waarop een bouwvergunning is verleend is als volgt ingedeeld, maar kan uiteraard nog gewijzigd worden.

entree/hal met vide, toilet, grote woonkamer en leef keuken en schuifpui en de mogelijkheid voor een keuken blok in u opstelling met ramen boven het aanrecht. Vanuit de keuken komt in een tussenhal met bijkeuken, badkamer en slaapkamer.

Eerste verdieping
overloop met 3 slaapkamers en een badkamer.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
25 oktober 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview