Verkocht OV

Industrieweg 0ong 7701 AT Dedemsvaart

0m2
Wonen
0
Kamers
1208m2
Perceel
Bouwjaar
Op de grens van natuur en dorp!

Aan de rand van de bebouwde kom van Dedemsvaart ligt deze riante bouwkavel van ca. 1.208 m2 welke geschikt is voor het realiseren van een vrijstaande woning.

Het kavel
Het aangeboden kavel betreft kavel A op bijgevoegde kaart. Naast dit kavel wordt de koper mede-eigenaar van het mandelige perceel C (ca. 265 m2).

De woning
De vrijstaande woning mag worden gebouwd met een maximale inhoud van 1.000 m3 en er mag voor maximaal 100 m2 aan bijgebouwen worden gerealiseerd. Deze woning zal een landelijke verschijning moeten krijgen, bijgevoegde impressies geven een beeld van dergelijke landelijke woningen.

Uiteraard is er uitgebreide documentatie beschikbaar over de inrichting van het kavel en de te bouwen woning, neem hiervoor gerust contact met ons op!
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
23 juni 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview