Albert Cuijpstraat 0ONG 4625 AK Bergen op Zoom

0m2
Wonen
0
Kamers
2940m2
Perceel
Bouwjaar
Op zoek naar de perfecte plek om uw eigen droomhuis te bouwen?
Dit is uw kans om uw vrijstaande droomwoning te realiseren op een werkelijk UNIEK bouwkavel van circa 2.940m2 (met uitbreidingsmogelijkheid van een perceel van circa 970m2), gelegen nabij de Albert Cuijpstraat 49 aan de rand van het sfeervolle Bergen op Zoom.

Dit prachtige perceel is onderdeel van in totaal 3 bouwkavels, waarvan er al 2 met groot succes verkocht en bebouwd zijn. Hierdoor bent u verzekerd van een buurt met gelijkgestemde huiseigenaren die kiezen voor exclusiviteit en ruimte. Het kavel grenst niet direct aan de weg en u bereikt het via een oprijlaan. Ontdek wat deze unieke plek te bieden heeft. Binnen 5 minuten kunt u genieten van het bruisende stadsleven, terwijl u 's avonds terugkeert naar uw rustige oase van groen en ruimte. Dit bouwkavel wacht op uw visie en creativiteit.

HIGHLIGHTS:
- Ruimte, ruimte, ruimte: Met bijna 3.000-4.000m2 grond tot uw beschikking, een bouwvlek van 15 x 20m, excl. garage en uitbouw is er meer dan genoeg ruimte om uw droomhuis te realiseren, inclusief een prachtige tuin.
- Perfecte locatie: Gelegen aan de Zuidkant van Bergen op Zoom, geniet u hier van de rust en de natuur, terwijl u toch op slechts een steenworp afstand bent van de gezellige stadskern en het stadsstrand. Het kavel ligt in de Brabantse Wal. U wandelt zo het prachtige natuurgebied in. Daarbij zijn de bossen ook dichtbij.
- Bereik de wereld: Dankzij de ideale ligging bent u binnen enkele minuten op de snelweg richting Rotterdam (45min), Breda (30min) of Antwerpen (30min). Maar u bent ook zo op de prachtige stranden in Zeeland.
- Bergen op Zoom: Deze historische stad heeft alles wat u nodig heeft, van uitstekende scholen tot prachtige parken en restaurants met gezellige terrassen. Ideaal voor het bourgondische leven.

Wilt u ruim, royaal en landelijk wonen, maar toch dichtbij een stadskern met voorzieningen, en wilt u makkelijk grote steden als Rotterdam en Antwerpen bezoeken? Neem dan contact met ons op en laat u inspireren door de mogelijkheden die dit unieke bouwkavel te bieden heeft. Uw droomwoning begint hier.

Ondanks dat deze aanmelding met de nodige zorgvuldigheid is samengesteld, is alle verstrekte informatie nadrukkelijk onder voorbehoud, uitsluitend indicatief, bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. Aan deze woninginformatie kunnen geen rechten of verplichtingen worden ontleend, onzerzijds wordt geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
2 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview