Verkocht

Wide Stege 6 8491 EX Akkrum

0m2
Wonen
0
Kamers
128m2
Perceel
Bouwjaar
Unieke bouwkavel in het centrum van het sfeervolle Akkrum te koop! Altijd al gedroomd van modern wonen in het pittoreske watersportdorp Akkrum, omringd door gezelligheid en historie? Deze unieke bouwkavel in het centrum biedt u de kans om uw droomhuis te realiseren. De eerste foto is een impressie op basis waarvan er nu een omgevingsvergunning voor nieuwbouw van een woning is verleend. De Widestege staat open voor uw creativiteit. Of u nu de huidige vergunde woning gaat bouwen of een ander ontwerp voor ogen heeft. U mag zelf een aannemer uitzoeken die dit voor u gaat realiseren.
Geniet van het bruisende leven in het centrum van Akkrum, omringd door de warmte van een hechte gemeenschap. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging van deze bijzondere bouwkavel.

Akkrum-Nes
Het dorp Akkrum ligt prachtig centraal in Fryslân. Akkrum vormt met het dorp Nes een eenheid. Het is een levendig watersportdorp met een breed scala aan voorzieningen, er zijn gezellige bars, restaurants en prachtige historische gebouwen, maar ook basisscholen, een huisartsenpost en een apotheek. Dankzij de ideale ligging is Akkrum een bekende trekpleister bij toeristen en watersporters. In de omgeving is dan ook veel te doen. Na een dag op het water kan ook de Bourgondiër in Akkrum zijn hart ophalen. Het dorp telt diverse gezellige horecagelegenheden en daarnaast een uitstekende bakker en slager.

Naast het bruisende centrum van Akkrum zijn ook de nabijgelegen steden Leeuwarden, Sneek en Heerenveen gemakkelijk en snel bereikbaar. Binnen enkele minuten bevind je je op de A32, de snelweg die Leeuwarden met Zwolle verbindt. Het klaverblad in Heerenveen, waar de A32 en de A7 (Groningen-Joure) samenkomen, bereik je in slechts tien minuten. Grote steden zoals Groningen en Zwolle liggen op ongeveer drie kwartier rijden, terwijl je binnen anderhalf uur al in de Randstad kunt zijn. Bovendien heeft Akkrum een eigen NS-station, waardoor ook reizen met het openbaar vervoer bijzonder gemakkelijk is.
Details
- Unieke bouwkavel;
- Omgevingsvergunning ligt klaar;
- Prijs is inclusief de reeds betaalde leges, kosten architect etc.;
- Wonen in het gezellige centrum van Akkrum;
- etc.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 december 2023
Verkoopdatum
11 maart 2024
Looptijd
3 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ ∞
Aangeboden sinds
20 december 2023
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
0
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
0
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview