Reigersbos 79 1106 AP Amsterdam

104m2
Wonen
5
Kamers
1601m2
Perceel
1985
Bouwjaar
Interesse, wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via funda en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Bent U op zoek naar een ruime en lichte terraswoning van 104 m2 met maar liefst 4 slaapkamers op de derde verdieping van het appartementencomplex.

Dit goed onderhouden appartement met vier slaapkamers, een badkamer met ligbad en wastafel, aparte toiletruimte, moderne open keuken en dakterras biedt rust, ruimte, winkelcentrum Reigersbos en metrostation om de hoek!

Omgeving
Voor al uw boodschappen kunt u terecht in het bruisende winkelcentrum met voldoende winkels, supermarkten en horecagelegenheden zoals de Jumbo, Boni, Etos, Kruidvat, Zeeman, Blokker, Bruna, de ING Bank, verschillende gezellige eettentjes en nog veel meer. Op de woensdag is er een uitgebreide markt aanwezig. Voor uw recreatie kunt u terecht in het Gaasperpark en Gaasperplas met mooie wandel en fiets routes en kunt u zelfs een duik nemen! Zeer gunstige en centrale ligging t.o.v. het openbaar vervoer en voldoende speeltuintjes, basisscholen, middelbare school Ir Lely Lyceum en kinderdagverblijven.

Indeling
Via een gemeenschappelijke toegangsportaal met bellentablaue en brievenbussen bereikt u via de trap de derde verdieping. Via een galerij loopt u naar het appartement.

Via de entree komt u aan in de voorhal en loopt u verder naar de gang die toegang verleent naar bijna alle vertrekken.
De lichte woonkamer heeft een leuk uitzicht op het gezellige winkelcentrum en hier treft u ook meteen de moderne open keuken voorzien van een vaatwasser, koelkast vries combinatie en voldoende berg en kast ruimte en natuurlijk niet te vergeten het mooie dakterras waar u lekker kunt vertoeven in het zonnetje! Naast de 4 slaapkamers hebben we nog een prima badkamer voorzien van een ligbad, wastafel en tevens ook de aansluiting voor de wasmachine en separaat toilet.





Details
- Woonoppervlakte 104 m2 (conform meetrapport NEN2580)
- Dakterras
- Vier slaapkamers
- Berging op begane grond
- Parkeren: parkeervergunning voor bewoners € 32,50 per 6 maanden. Bezoekersvergunning is ook mogelijk.
- Gezonde actieve VvE
- VvE Reigersbos 9-79 (oneven): € 316,04 per maand
- Geen anti-speculatieclausule of eigenbewonersclausule: verhuur is toegestaan.
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.053
Aangeboden sinds
6 mei 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
323 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
15 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview