Verkocht

Ruimtebaan 116 2728 MC Zoetermeer

77m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1988
Bouwjaar
NIEUW IN VERKOOP
Ik nodig je van harte uit om na het zien van de volledige presentatie (foto's, teksten, video, plattegronden) een afspraak te maken voor een bezichtiging. Graag reageren per mail of via een online reactie formulier op internet!

INSTAPKLAAR APPARTEMENT IN NOORDHOVE
Inpakken en verhuizen. Dit appartement is helemaal af! Gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden complex. Alle vertrekken zijn ruim en modern; woonkamer, keuken, twee slaapkamers, badkamer en balkon op het Oosten. Het appartement heeft energielabel C. Gelegen in directe omgeving van scholen, sportvoorzieningen, basiszorg, kinderopvang, openbaar vervoer (o.a. Randstadrail) en nabij uitvalsweg A12. Vrij parkeren aan de voor- en achterzijde. Winkelcentrum Noordhove ligt op loopafstand voor de dagelijkse boodschappen. Noordhove is een mooie wijk met veel groen en water. Je kunt hier heerlijk wandelen langs de Benthuizerplas, Noordhovense plas en de Zoetermeerse Plas beter bekend als het Noord Aa.

Indeling:
Via de open portiek kom je middels een trap op de eerste verdieping bij de entree naar het appartement. Bij binnenkomst kom je in de hal met meterkast en bergkast waar de CV-ketel is opgesteld. De hal geeft verder toegang tot de woonkamer, slaapkamers, badkamer en het toilet. De woonkamer met eetgedeelte (5.80 x 6.81) is ruim en modern afgewerkt met een houten wandpaneel en een roomdivider. De roomdivider doet de woonkamer optisch scheiden van het eetgedeelte en de halfopen keuken. De moderne keuken (2.11 x 3.81) is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals 4-pits gasplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en een hete lucht stoomoven. Vanuit de keuken heb je toegang tot het balkon (4.22 x 1.91) met vrij uitzicht. Twee slaapkamers (2.81 x 4.10 en 2.14 x 3.81) aan de achterzijde gelegen. De grootste kamer geeft tevens toegang naar het balkon. In de volledig betegelde badkamer (1.68 x 2.10) is slim omgegaan met de ruimte waardoor je een inloopdouche, wastafelmeubel en er plek is voor de wasmachine. Het keurige toilet is voorzien van een wandcloset en wastafelmeubel. Op de begane grond is de eigen afgesloten berging (2.77 x 1.80).

Bijzonderheden:
* Bouwjaar 1988
* Volle eigendom
* Woonoppervlakte circa 77,6 m2
* Balkon op het Oosten circa 8,4 m2
* Eigen berging begane grond circa 7,2 m2
* Energielabel C
* Modern en luxe afgewerkt - instapklaar
* Actieve VvE maandelijkse kosten € 152,24
* Mechanische ventilatie badkamer en toilet
* Houten kozijnen en schuiframen met dubbelglas
* Goede ligging vlakbij openbaar vervoer, snelwegen, winkels, scholen, parken, speeltuinen

Verkoopcondities;
* Oplevering in overleg
* Notaris keuze aan koper, voorkeur gelegen in de omgeving van Zoetermeer
* Ongeacht de perfecte staat van onderhoud is de ouderdoms- en materialenclausule van toepassingen bij woningen ouder dan 30 jaar

Voor alle woningen geldt dat de in tekst vermelde afmetingen een indicatie zijn en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend. De werkelijke oppervlakte kan afwijken van hetgeen in detail op de website is vermeld. De woning is ingemeten volgens de meetinstructie welke verplicht is voor makelaars en taxateurs. Ondanks de zorg die door de makelaar aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan de makelaar niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 maart 2024
Verkoopdatum
18 april 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.188
Aangeboden sinds
22 maart 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
239 m3
Oppervlakte externe bergruimte
7 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview