Verkocht

Baansein 51 9231 LD Surhuisterveen

85m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Energiezuinig, licht, ruim én gloednieuw! Dit stijlvolle appartement in hartje Surhuisterveen ligt op de bovenste verdieping en heeft een grote kamer met open keuken, een ruim balkon, twee slaapkamers, een kelderberging en veel parkeerruimte. Vanuit het appartement hebt u een prachtig uitzicht. Het complex heeft een warme uitstraling en is degelijk gebouwd, met kwalitatief uitstekende materialen.

Ligging
Surhuisterveen ligt ca. 12 km ten noordoosten van Drachten, nabij de meren de Leijen en de Burgumermar en tussen de waterrijke natuurgebieden de Âlde Feanen en het Lauwersmeer. Het dorp heeft ca. 6.000 inwoners en beschikt over basis- en voortgezet onderwijs en de nodige winkel-, sport- en overige voorzieningen. Via de A7 bent u snel in Groningen, Drachten of Heerenveen.
Begane grond
Begane grond
De beschutte entree met luifel geeft toegang tot een corridor met de postkasten en het bellentableau. Ook bevinden zich hier de lift, trappenhuizen en bergingen. Het bellentableau is voorzien van een videofoon- en intercomsysteem, zodat u in uw appartement op een schermpje kunt zien wie er voor de deur staat. Een veilig gevoel!

Appartement
In het appartement vindt u hal, toilet, woonkamer met open keuken, badkamer, twee slaapkamers en een wasruimte/bijkeuken. Het appartement is (behalve de badkamer) geheel voorzien van een pvc-laminaatvloer. De lichte woonkamer heeft grote raampartijen en in het eetkamerdeel een royale schuifpui naar het ruime balkon dat op het westen ligt. De keuken beschikt over moderne inbouwapparatuur en een inductiekookplaat. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en toilet.

Details
- Luxe én veilig wonen;
- Op loopafstand van de voorzieningen;
- Warmtepomp, dus lage energiekosten;
- Veel aandacht voor duurzaamheid;
- Fraai uitzicht.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 februari 2024
Verkoopdatum
29 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.994
Aangeboden sinds
2 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
292 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
9 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, glasvezel, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview