Piratenweg 80 2132 TT Hoofddorp

108m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1989
Bouwjaar
Ruim en duurzaam appartement op een toplocatie in Hoofddorp

Ontdek dit prachtige en ruime appartement, ideaal gelegen op slechts een steenworp afstand van het winkelcentrum van Hoofddorp. Dit comfortabele appartement biedt alles wat je zoekt: energielabel A, een royaal balkon op het zonnige zuidwesten en een woonkamer van maar liefst 10 meter breed!

Het appartementencomplex "Nijenborgh" is uitstekend onderhouden, mede dankzij de huismeester. Het pand is goed beveiligd, voorzien van automatische deuren en een lift. Je geniet hier van een nette, rustige omgeving met alle voorzieningen binnen handbereik. Het nabijgelegen winkelcentrum Hoofddorp biedt een uitgebreid winkelaanbod, waaronder een bioscoop en apotheek, ideaal voor een zorgeloze levensstijl.

Met het NS-station op slechts tien minuten loopafstand, is dit appartement perfect voor forenzen die op zoek zijn naar comfort en gemak. Mis deze kans niet om te wonen op een toplocatie in Hoofddorp!
Begane grond
Begane Grond:
Bij binnenkomst in het gebouw kom je in een gezamenlijke entree. Deze is voorzien van een video-intercomsysteem en brievenbussen voor alle bewoners. Vanuit de entree is er toegang tot zowel de lift als de trap die naar de verdiepingen leiden. Op de begane grond bevindt zich ook een inpandige berging, ideaal voor het opbergen van fietsen of andere persoonlijke bezittingen. Daarnaast is er een openbare activiteitenzaal aanwezig, waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten of deelnemen aan georganiseerde activiteiten.

Vijfde Verdieping:
Bij binnenkomst in de woning stap je in een ruime hal. Deze hal biedt voldoende ruimte voor een garderobe en geeft toegang tot een apart toilet. De hal fungeert als centrale verbindingsroute naar alle verschillende ruimtes in de woning.

Slaapkamers: Vanuit de hal zijn er twee slaapkamers toegankelijk, beide van comfortabele grootte en voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten.

Woonkamer: De woonkamer is een indrukwekkende ruimte, ontstaan door de samenvoeging van twee kamers. Met een breedte van maar liefst 10 meter biedt deze ruimte volop mogelijkheden voor een ruime zit- en eetgedeelte. Grote ramen zorgen voor een lichte en luchtige sfeer en de woonkamer biedt directe toegang tot het balkon, dat op het zuidwesten is gelegen. Hierdoor kun je volop genieten van de middag- en avondzon.

Badkamer: De recent gerenoveerde badkamer straalt moderne luxe uit en is voorzien van alle gemakken, zoals een inloopdouche, wastafelmeubel en een hangend toilet

De keuken is verouderd maar beschikt over een fijne ruimte van +- 7m2. aangrenzend bevindt zich een separate opbergkast met de opstelplaats van de cv ketel en de wasmachine- droger.

Dit appartement biedt een ideale combinatie van ruimte, comfort, en modern gemak, met een indeling die zowel functioneel als uitnodigend is.

Details
+ Vraagprijs € 575.000,-k.k.
+ Servicekosten: € 244,14 per maand.
+ Gebruikersoppervlakte wonen: 108m2.
+ Balkon 12m2.
+ Recent gemoderniseerde badkamer.
+ Balkon op het zuidwesten.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.324
Aangeboden sinds
4 september 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
333 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
0 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuur/berging, buitenzonwering, lift, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview