Torp 30 1785 RP Den Helder

101m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1980
Bouwjaar
NIEUW TE KOOP!!!
Torp 30 te Den Helder

Een prachtig begane grond appartement met een zonnige tuin op het zuiden, gelegen in een groene, parkachtige omgeving. Dit appartement heeft twee slaapkamers, een moderne keuken en een schitterende badkamer. Zorgeloos wonen is hier het sleutelwoord!

Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming, die per ruimte regelbaar is. Daarnaast zijn er vier infraroodpanelen geplaatst als bijverwarming. In combinatie met vier zonnepanelen draagt dit bij aan duurzaamheid en kostenbesparing. Ook is er extra aandacht besteed aan isolatie: de vloer is geïsoleerd en er zijn HR++ ramen geïnstalleerd.

Het energielabel dat vermeld staat, is van voor deze aanpassingen, en er is inmiddels een nieuw energielabel aangevraagd.

Kortom, dit begane grond appartement is zowel duurzaam als gemoderniseerd, perfect voor zorgeloos wonen.

--------
De Torp 30 te Den Helder wordt aangeboden met een richtprijs van € 255.000 K.K. en wordt op basis van inschrijving verkocht. Iedere bezoeker heeft het recht om een bod uit te brengen, uiterlijk op een vooraf bepaalde datum en tijdstip. Alle binnengekomen biedingen worden voorgelegd aan de verkoper die naar eigen inzicht, op basis van bod en voorwaarden, de best passende kandidaat kiest.
--------

De appartementencomplexen van de Torp zijn gelegen in de Schooten aan de rand van een park en in de nabijheid van scholen, sportvelden en winkels. Op wandelafstand van de Torp vindt u het winkelcentrum Schooten Plaza. Hier bevinden zich meerdere supermarkten, een kapsalon, (afhaal)restaurants en tal van vers- en speciaalwinkels. De toegang naar de appartementencomplexen is via een brug over een brede sloot. Hierdoor krijgt het een gevoel van een fijn en veilige woongemeenschap. En dat is het ook.

INDELING:
Entree appartementencomplex met trappenhuis, brievenbussen en toegang tot de bergingen.

Entree appartement, hal met meterkast, CV kast, moderne toiletruimte met vrijdragende closetpot met inbouwreservoir, vervolgens de woonkamer met open keuken met kookeiland en apparatenwand, de keuken is voorzien van een vaatwasser, inductie kookplaat, combi magnetron, koelkast en vrieskast. De woonkamer is voorzien van nette wandafwerking en een laminaattegelvloer met vloerverwarming. Terug via de hal is allereerst de badkamer te vinden, deze is gemoderniseerd in 2023 en biedt een inloopdouche, wastafelmeubel en aansluitingen voor witgoed. Vervolgens twee keurige slaapkamers, waarvan de master bedroom ook toegang biedt tot de tuin. De tuin is 50 m2 groot en is zuid gericht, gelegen aan een parkachtige omgeving.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.525
Aangeboden sinds
23 mei 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980
Soort dak
Samengesteld dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
280 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview