Oostelijke Handelskade 1209 1019 DN Amsterdam

94m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1997
Bouwjaar
Te koop aangeboden in Amsterdam Oostelijk Havengebied:

Sfeervol en licht 3-kamer hoekappartement (oppervlakte circa 94 m2), recent high-end gerenoveerd, met een fantastisch panoramisch uitzicht over Amsterdam en omstreken.

Dit schitterende en lichte appartement met parkeerplaats is gelegen in het geliefde Oostelijk Havengebied op de 19de verdieping van het bekende gebouw “De IJtoren”.

De vraagprijs is inclusief de parkeerplaats en de erfpachtcanon is afgekocht tot 28 februari 2047.

OMGEVING:
Dit appartement aan de Oostelijke Handelskade is ideaal gelegen. Zo kunt u genieten van het Rietlandpark, een heerlijk groen en kindvriendelijk park met zelfs een tennisveld, winkelcentrum Brazilië, tal van culturele hotspots en horecagelegenheden (o.a. Panama, restaurant Fifteen en de Harbour Club).

In de directe omgeving vindt u tal van voorzieningen zoals sportscholen, parken, kinderopvang, scholen en winkels. Met de fiets bereikt u binnen tien minuten de binnenstad van Amsterdam.

Uitstekende verbindingen met openbaar vervoer en ideaal gesitueerd ten opzichte van diverse uitvalswegen. Met tramlijn 10 en 26 bereikt u snel het hart van Amsterdam, de bus stopt voor de deur en via de Piet Heintunnel bent u met de auto binnen enkele minuten op de ringweg A10.

GLOBALE INDELING:
De entree tot het complex wordt gevormd door een statige hal met brievenbussen en bellentableau met video-intercominstallatie.

Middels de lift bereikt u de woning gelegen op de 19de verdieping.

Vanuit de centraal gesitueerde hal heeft u toegang tot de vertrekken. Aan de voorzijde vindt u de ruime woonkamer met de aangrenzende luxe keuken. Dankzij de hoekligging heeft u een adembenemend uitzicht over de gehele stad en kunt u genieten van een schitterende zonsondergang.

De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur (merk: Miele) zoals een vaatwasser, oven / magnetron / stoomoven, koelkast, klimaatkast en grilplaat met design RVS afzuigkap.

Aan de achterzijde bevinden zich de twee prima bemeten slaapkamers. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met rainshower, design handdoekradiator, toilet en ligbad.

EIGENDOMSSITUATIE:
Dit appartement is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpachtcanon is afgekocht / vooruitbetaald tot maar liefst 1 mei 2046.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars is actief en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen thans EUR. 214,- per maand.

BIJZONDERHEDEN:
- Fantastisch panoramisch uitzicht;
- bouwjaar: 1997;
- recent smaakvol gerenoveerd;
- gebruiksoppervlakte wonen: circa 94 m2;
- vraagprijs inclusief parkeerplaats;
- twee liften en berging in onderbouw;
- entree van het gebouw vernieuwd in 2011;
- erfpachtcanon is afgekocht tot 30-04-2046;
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars;
- servicekosten: circa € 214,- per maand (appartement + parkeerplaats);
- oplevering in overleg.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 5.319
Aangeboden sinds
26 september 2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
280 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, lift

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview