Eerste Constantijn Huygensstraat 65I 1054 BT Amsterdam

79m2
Wonen
3
Kamers
79m2
Perceel
1904
Bouwjaar
Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Heerlijk royaal 3-kamer appartement met dakterras gelegen nabij het Vondelpark in voormalig stadsdeel Amsterdam Oud-West.

Het appartement bevindt zich op de eerste etage, heeft een oppervlakte van circa 79 m2, een heerlijk dakterras (ca. 14 m2) aan de achterzijde en een Frans balkon aan de voorzijde!

OMGEVING:
De locatie spreekt eigenlijk voor zich, want wie wil er nou niet wonen in (Oud) West nabij het Vondelpark. In de directe nabijheid is een groot aanbod van winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Denk bijvoorbeeld aan de Jan Pieter Heijestraat, de Kinkerstraat, de Overtoom zelf en niet te vergeten de Ten Katemarkt.

Een divers aanbod van cafés en restaurants is verspreid over de buurt. Het dichtstbijzijnde park is het Vondelpark, binnen 1 minuut bent u in het groen van het mooiste park van Amsterdam. Voor de sportieve bewoner is de David Lloyd Sportschool ook op 5 minuten loopafstand.

Zeer sfeervol appartement met een schitterend dakterras, een fantastische indeling met twee slaapkamers en gelegen op eigen grond!

GLOBALE INDELING:
Via een statig trappenhuis bereikt u de entree tot het appartement op de eerste verdieping.

Zeer lichte woonkamer vanwege de grote ramen aan de straatzijde. De luxe uitgevoerde keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, koel- vriescombinatie en een natuurstenen aanrechtblad.

Aan de achterzijde van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers en de luxe badkamer. Via de slaapkamers (circa 17 m2 & 14 m2) heeft u toegang naar het ruime terras ligging: Oosten) van circa 14 m2.

De luxe badkamer is centraal gesitueerd en voorzien van een wastafelmeubel (dubbele wastafel), separate douche, tweede toilet, ligbad en een handdoekradiator. Inpandige berging en een separate ruimte met opstelling voor wasmachine en droger. Voorts beschikt de woning over een separaat toilet met fonteintje.

De houten kozijnen beschikken over isolerende beglazing en in de gehele woning ligt een fraai lamelparket houten vloer. Het plafond, de vloer en wanden zijn optimaal geïsoleerd.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De Vereniging van Eigenaars (Eerste Constantijn Huygensstraat 65 te Amsterdam) wordt actief beheerd door Delair Vastgoed Beheer B.V. De maandelijkse servicekosten bedragen € 90,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
Deze woning is gelegen op EIGEN GROND. Er is dus geen sprake van erfpacht!

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Oud-West 1.4 momenteel is er een wachtlijst, overloopvergunning mogelijk (bron: gemeente Amsterdam d.d. januari 2017).

BIJZONDERHEDEN:
- Royale buitenruimte circa 14 m2;
- volledig gerenoveerd gebruikmakend van hoogwaardige materialen;
- zeer goed geïsoleerd (o.a. vloerisolatie, hoog rendement C.V. ketel en isolerende beglazing);
- voorzien van een fraaie lamelparket houten vloer;
- luxe keuken met inbouwapparatuur;
- gelegen op eigen grond;
- onder voorbehoud gunning verkoper.

Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst!


Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.013
Aangeboden sinds
11 januari 2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1904
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
259 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
14 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, fransbalkon

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview