Verkocht OV

Merelstraat 45 2406 CR Alphen aan den Rijn

50m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1963
Bouwjaar
Starters opgelet!

Begane grond appartement met zeer grote tuin in het centrum van Alphen aan den Rijn

Het appartementencomplex is gunstig gelegen met om de hoek het gezellige Thorbeckeplein met de woensdag- en zaterdagmarkt, een zeer divers winkelaanbod en horecavoorzieningen. Openbaar vervoer, het NS station en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid op loopafstand.

Een bod uitbrengen gaat via EERLIJK BIEDEN, wat inhoudt dat ons kantoor geen inzage heeft in de hoogte van de biedingen totdat de inschrijftermijn verstreken is. Bieden kan tot dinsdag 6 februari 16.00 uur.

Bijzonderheden
- Unieke ligging in het centrum
- Gezellige woonkamer
- 1 slaapkamer
- Zeer grote en zonnige achtertuin
- Oplevering per direct!
- De berging is in de achtertuin
- De kosten voor VVE bedragen € 100,- per maand

De begane grond:
Via de hoofdentree, voorzien van een intercomsysteem met videofoon, betreed je het appartementencomplex. In de fraaie en keurig onderhouden hal met brievenbussen is de toegang tot de bergingen.

Indeling appartement:
Via de entree/hal heb je toegang tot de meterkast, badkamer met toilet, de keuken, woonkamer en de slaapkamer.

De woonkamer:
Vanuit de hal bereik je de doorzonwoonkamer aan de voorzijde van het appartement. De woonkamer is voorzien van een groot raampartij aan beide kanten wat een fijne sfeer geeft. De woonkamer is voorzien van een nette laminaatvloer. Aan de voor- en achterzijde heb je toegang tot beide tuinen.

De keuken:
Vanuit de hal bereik je de keurig onderhouden, neutrale keuken. De keuken is uitgevoerd in een witte kleurstelling en een kunststof aanrechtblad met bovenkasten. Door de huidige opstelling met een lang keukenblok beschikt de keuken over de ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De keuken beschikt over rvs spoelbak, een afzuigkap en een kooktoestel. De keuken beschikt bovendien over de aansluiting van de wasmachine en de opstelplaats van de cv-ketel. Vanuit de keuken heb je via een loopdeur toegang tot de zeer ruime achtertuin.

De badkamer:
Eveneens vanuit de hal kom je in de badkamer. De volledig betegelde badkamer beschikt over lichte wand- en vloertegels. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een wastafel in meubel.

De slaapkamer:
De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement. Dit is de plaats van de voormalige keuken en berging. Door de keuken te verplaatsen en de berging bij de woning te betrekken is een ruime slaapkamer ontstaan.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn gemeten volgens NEN2580 meetinstructie.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.770
Aangeboden sinds
25 januari 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
192 m3
Oppervlakte externe bergruimte
14 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview