Verkocht

Van Baerlestraat 141 3132 EC Vlaardingen

97m2
Wonen
5
Kamers
0m2
Perceel
1964
Bouwjaar
van Baerlestraat 141, Vlaardingen

Ervaar het comfort en de stijl van van Baerlestraat 141 in Vlaardingen, een charmant appartement met drie veelzijdige slaapkamers en twee terrassen. De moderne keuken, voorzien van witte, greeploze kasten en een donker keukenblad, biedt alle benodigdheden voor culinaire creaties. De woonkamer straalt gezelligheid uit, perfect voor ontspannen avonden, en leidt naar een prachtig terras. Verder biedt de aangrenzende eetkamer, met toegang tot een tweede terras, ideale ruimte voor zowel dinerfeesten als andere activiteiten. Dit appartement biedt je een unieke combinatie van huiselijkheid en elegantie.

In de wijk Hoogkamer geniet je van een rustige, maar levendige omgeving. Deze buurt is rijk aan voorzieningen, waaronder winkels, scholen en groene zones. De bereikbaarheid is uitstekend met diverse openbaar vervoer (bushaltes) en snelle toegang tot belangrijke uitvalswegen (A4 en A15). Hoogkamer is de perfecte plaats voor zowel jonge gezinnen als voor diegenen die de voorkeur geven aan de nabijheid van stedelijke gemakken.

Appartement
Het gebouw is via een centrale entree te betreden van waaruit je middels een vaste trap toegang krijgt tot de verdieping van het appartement. Je komt het appartement binnen in een hal, welke naar een toilet, eerste verdieping en keuken leidt.

In de keuken tref je witte, greeploze keukenkasten met een donker keukenblad aan. Tevens is de keuken voorzien van een inductiekookplaat, afzuigkap, inbouw oven, wasmachine/droger aansluiting en een inbouw koel-/vriescombinatie. Je kunt vanuit de keuken een woonkamer betreden.

Deze woonkamer biedt genoeg natuurlijk licht en toegang tot een sfeervol terras. Hier kun je gezellig samenkomen met vrienden of familie. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer, die uitnodigt tot gezellige diners en biedt toegang tot een tweede terras.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer gesitueerd. In de badkamer ben je voorzien van een wastafelmeubel, radiator en glazen douchecabine. Ook is de badkamer afgewerkt met lichte vloer- en wandtegels.

Momenteel zijn de slaapkamers ingedeeld als een hoofdslaapkamer, hobbyruimte en werkkamer. Uiteraard zijn de kamers geheel naar eigen wensen in te delen.

Bijzonderheden
- Appartement met drie slaapkamers
- Twee sfeervolle terrassen
- Modern ingerichte keuken met inbouwapparatuur
- Comfortabele woonkamer
- Elegante eetkamer, ideaal voor diners
- Badkamer met moderne afwerking
- Gelegen in de gezellige wijk Hoogkamer, nabij alle voorzieningen
- Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer en uitvalswegen
- Gelegen op erfpachtgrond, canon € 68,- per jaar, recht lopend tot en met 31-08-2062
- Actieve VvE, bijdrage € 257,- per maand
- Verwarming via blokverwarming, stookkosten ca. € 117, - per maand


Aanvaarding: in overleg
Deze informatie is geheel vrijblijvend, ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Ons kantoor besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens omtrent de woning.
Onjuistheden en onvolledigheden kunnen echter voorkomen. Aan de door ons gepresenteerde gegevens waaronder de teksten en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend. Twijfelt u aan de juistheid van de gegevens, vraag dan een en ander na of kom nog een keer kijken. Probeer te allen tijde alle voor u relevante informatie vooraf te verkrijgen.
Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 januari 2024
Verkoopdatum
8 maart 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.564
Aangeboden sinds
8 januari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
304 m3
Oppervlakte externe bergruimte
9 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
13 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview