Onder optie

Vissersburen 8531 EB Lemmer

198m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2020
Bouwjaar

Verkoop van appartementen & verhuur van commerciële ruimtes

Wonen op hoog niveau in het bruisende hart van Lemmer. Dat kan straks in “Lenna Staete”. In dit fraaie woonplan aan het Burgemeester Krijgerplein/Vissersburen worden 6 schitterende appartementen en 5 commerciële ruimtes gecreëerd. Het wordt een bijzondere plek om te wonen en te werken geïnspireerd door de architectuur van weleer, met alle comfort van nu. Op loopafstand van alle dagelijkse voorzieningen.
Lemmer is een heerlijke plaats om te wonen en te leven. Er is ontzettend veel te doen in dit oude vissersdorpje dat ook wel de “Poort van Friesland” wordt genoemd. Het dorp heeft verschillende basisscholen en een school voor voortgezet onderwijs. Er zijn daarnaast meerdere supermarkten, diverse huisartsenpraktijken, een gezondheidscentrum en verschillende sport- en culturele verenigingen.
De zes appartementen van ‘Lenna Staete’ hebben diverse oppervlaktes van circa 115 m2 tot 198 m2. De appartementen zijn ruim van opzet met een beneden- en bovenverdieping en een terras en/of tuinkamer. Elk appartement is o.a. bereikbaar via de lift. Op de begane grond van het complex ligt een extra berging en parkeergarage met eigen parkeerplaats.

De vijf commerciële ruimtes zijn allen uniek, maar trekken één voor één de aandacht. Door de verschillende gevels binnen het plan heeft elke winkelruimte zijn eigen charme. De warme architectuur en karakteristieke etalages nodigen uit om niet alleen te window-shoppen maar ook een kijkje binnen te nemen. De ruimtes variëren van 84 m2 tot 409 m2 met een huurprijs vanaf € 200.- per m2.

Prijzen:
Appartement 1 Vissersburen 37 te Lemmer € 379.000,- V.O.N. VERKOCHT
Appartement 2 Vissersburen 39 te Lemmer € 379.000,- V.O.N. VERKOCHT
Appartement 3 Vissersburen 41 te Lemmer € 609.000,- V.O.N.
Appartement 4 Vissersburen 43 te Lemmer € 429.000,- V.O.N. VERKOCHT
Appartement 5 Vissersburen 45 te Lemmer € 639.000,- V.O.N. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD
Appartement 6 Vissersburen 47 te Lemmer € 389.000,- V.O.N. VERKOCHT


Meer informatie kunt u vinden op lennastaete.nl en in de brochure. Vragen over Lenna Staete appartementen of commerciële ruimtes? Neem gerust contact met ons op.

Is uw interesse gewekt voor één van deze woningen of commerciële ruimtes? Informeer naar de mogelijkheden.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.076
Aangeboden sinds
4 september 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview