Verkocht

Hooghuisstraat 64 4611 JT Bergen op Zoom

76m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1976
Bouwjaar
Midden in het centrum van Bergen op Zoom mag ik dit 3-kamer appartement (type maisonnette) aanbieden. Om de hoek ligt de Grote Markt met theater De Maagd, de cafés en restaurants en de aansluitende winkelstraten. Het appartement bevindt zich op de 2e verdieping van het appartementencomplex en is bereikbaar via de centrale ingang van het complex aan de Hooghuisstraat. Het appartementencomplex beschikt over een lift.

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, die uitkijkt over de Potterstraat, met open keuken, badkamer en slaapkamer op de 1e woonlaag. Op de 2e woonlaag bevinden zich een royale slaapkamer met hierachter een grote bergruimte waar tevens de aansluitingen aanwezig zijn voor de wasmachine en de wasdroger. In het souterrain van het appartementencomplex is de toegang tot een ruimte waar wasmachines en wasdrogers aanwezig zijn voor gezamenlijk gebruik. In de kelder bevindt zich nog een berging om bijvoorbeeld de fietsen te stallen.

Zoek je een leuk en prima onderhouden, royaal appartement in de binnenstad van Bergen op Zoom met berging, neem dan contact op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.
Begane grond
Centrale entree
De centrale entree is aan de Hooghuisstraat. Hier bevinden zich de brievenbussen van alle appartementen. In de entree zijn een trap en lift aanwezig die toegang geven tot alle verdiepingen inclusief het souterrain/de kelder. Het souterrain geeft tevens toegang tot de wasruimte waar de wasmachines en wasdrogers staan voor gezamenlijk gebruik.

Hal
Via de galerij kom je bij het appartement. Het appartement wordt betreden in de hal. Deze hal geeft toegang tot alle ruimtes op de 1e woonlaag. In de hal bevindt zich tevens de meterkast. De meterkast beschikt over 4 elektragroepen en een kookgroep.

Woonkamer
De hal geeft toegang tot de woonkamer. Deze is aan de achterzijde gelegen en geeft door de vele raampartijen uitzicht op de Potterstraat. De woonkamer is ruim te noemen en staat in open verbinding met de keuken. Er is zeker plaats voor een royale zithoek en een eethoek. De afwerking bestaat uit spachtelputz op de wanden, laminaat op de vloer en het plafond is afgewerkt met spuitwerk.

Keuken
De keuken staat in de hoek van de ruimte waar tevens de woonkamer is. Het keukenblok is in L-vorm opgesteld en beschikt over onder- en bovenkasten, een kunststof werkblad met spoelbak en mengkraan. Ingebouwd zijn een 4-pits inductiekookplaat met hierboven een afzuigkap, een combi grill/oven en een koelkast. De achterwand tussen werkblad en bovenkasten is betegeld. Verder is de afwerking van de keuken gelijk aan die van de woonkamer.

Slaapkamer 1 (ca. 5,25 m2)
De slaapkamer is aan de voorzijde van het appartement gelegen. De slaapkamer is niet heel groot maar het geeft ruimte voor een 1-persoonsbed en een kledingkast. Verder is er in de hal ruimte voor het plaatsen van een kledingkast.

Badkamer
De verwarmde badkamer is gelegen tussen de keuken en de slaapkamer. Deze beschikt over een inloopdouche, wastafel met planchet en spiegel en een duoblok toilet. De badkamer is tot ¾ hoogte betegeld met hierboven spuitwerk.

2e woonlaag
De trap in de woonkamer komt uit op de grote slaapkamer op de 2e woonlaag. Achter deze slaapkamer is een grote bergruimte waar tevens de aansluitingen zijn voor de wasmachine en de wasdroger. In deze bergruimte zorgen 2 dakvensters voor de lichtinval.

Slaapkamer 2 (ca. 15 m2)
Deze ruime slaapkamer is onder het schuine dak gelegen. In het schuine dakvlak zijn 2 dakvensters aanwezig die voor de lichtinval zorgen. In de slaapkamer is plaats voor een 2-persoonsbed en kledingkast. De slaapkamer is afgewerkt met spachtelputz en gestucte wanden en laminaat op de vloer.

Details
* Appartement bij uitstek geschikt voor (her-)starters
* Appartement is prima onderhouden
* Midden in het centrum gelegen en toch rustig
* Het appartement beschikt over energielabel C
* De servicekosten bedragen € 209,55 per maand. In dit bedrag is een voorschot van € 50,00 inbegrepen voor de verwarming.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
7 februari 2024
Verkoopdatum
16 april 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.882
Aangeboden sinds
7 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Maisonette, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
243 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging, kabel-tv, glasvezel, lift, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview