Verkocht

Zalkerbos 237 2716 KM Zoetermeer

84m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1973
Bouwjaar
Zoek je als starter een leuk appartement in Zoetermeer? Dan is wellicht dit 4-kamer appartement van ongeveer 83m2 wel wat voor jou. Het appartement beschikt over een mooie halfopen keuken voorzien van diverse apparatuur, moderne volledig betegelde badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel en 3 slaapkamers. Verder is het appartement stijlvol ingericht en direct te betrekken.

Het is gelegen in het appartementengebouw aan het Zalkerbos op de zesde verdieping met prachtig uitzicht en balkon van circa 12m2 op het zuidwesten.
Ligging van het appartement is ideaal gelegen in de wijk Meerzicht, op loopafstand van het winkelcentrum en het Westerpark. Het appartement is ook makkelijk te bereiken met openbaar vervoer. Station op loopafstand. Eveneens op korte afstand van uitvalswegen naar de plaatsen in de Randstad.

Voor het complex is een ruim parkeerterrein met voldoende parkeergelegenheid. Op de begane grond van het complex is de berging van de woning. De gemeenschappelijke entreehal is voorzien van een intercom, bellentableau en de brievenbus. Door middel van de lift is de voordeur op de zesde etage te bereiken.
Begane grond
Via de galerij komt u bij de entree/hal met toegang tot de 1e slaapkamer aan de galerijzijde. In deze slaapkamer is netjes in een kast de opstelling voor de wasmachine en droger. Vanuit de midden hal is toegang tot de overige vertrekken. Ruime bergkast waar ook de meterkast is met 5 groepen met een aardlekschakelaar, toiletruimte, badkamer, woonkamer en de 2 andere slaapkamers.

De woonkamer heeft grote raampartijen en hierdoor is er een lichte woonkamer. Er is een deur naar het balkon. De vloer van het balkon is voorzien van een houten vlonder. De halfopen keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van inbouwapparatuur. Ook is er plek voor een eettafel.
Alle slaapkamers zijn aan de galerijzijde, maar 2 slaapkamers zijn bereikbaar via de midden hal. De grote slaapkamer heeft aan 1 zijde een kastenwand.

Badkamer is geheel betegeld en heeft een douchecabine en wastafelmeubel. De toiletruimte heeft een vrijhangend toilet. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Details
Bijzonderheden:
Het appartement is voorzien van blokverwarming en warmwater is ook centraal geregeld. De gevel kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Alleen enkele klepraampjes en de voordeur is nog enkel glas.

Woonoppervlakte circa 83m2
Berging van circa 5m2
Balkon circa 12m2

Actieve VvE met maandelijkse bijdrage is € 215,77 per maand. Voorschot stookkosten (inclusief gebruik warmwater) € 160,00 per maand. Energielabel F geldig tot september 2025.

Het appartement ligt nabij de Voorweg en op slechts 5 minuten lopen van het RandstadRail-station ‘Voorweg’. Ook het Stadscentrum, het veelzijdige winkelcentrum ‘Meerzicht’ en het Westerpark liggen op loopafstand.

Oplevering kan snel.

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Lees meer

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 februari 2024
Verkoopdatum
15 maart 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.095
Aangeboden sinds
6 februari 2024
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
271 m3
Oppervlakte externe bergruimte
5 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
12 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, balkon, schuur/berging, kabel-tv, buitenzonwering, lift

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview