Hogevecht 186B 1102 HJ Amsterdam

93m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1970
Bouwjaar
Bent u op zoek naar een lichte vierkamerwoning van circa 93 m2 gelegen op de eerste verdieping met een berging in de parkeergarage en een eigen parkeerplaats in de overdekte garage in een groene omgeving?

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een in 2003 grondig gerenoveerd complex. Er is een afgesloten centrale entree met intercomsysteem en lift. Het complex heeft een vrij uitzicht op het groen. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. Het appartement is gunstig gelegen op loopafstand van het gezellige winkelcentrum "Amsterdamse Poort" waar u terecht kunt u voor al uw boodschappen en diverse voorzieningen waaronder bioscoop Pathe Arena, Johan Cruijff Arena, Afas Live en Ziggo Dome. Eveneens bevinden zich op fietsafstand het groen-en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC). De bereikbaarheid is uitstekend met in de nabije omgeving diverse uitvalswegen A1, A2, A9 en A10 , de metro (ArenA en Bullewijk) en de trein vanaf het NS Intercitystation Bijlmer/Arena. Veel groen in de omgeving met onder andere het Nelson Mandelapark, Bijlmerwijde en het Gaasperpark waar je kunt zwemmen in de Gaasperplas.





Begane grond
Bij binnenkomst komt u aan in de hal, meterkast en loopt u door naar de lichte woonkamer met wederom een groen uitzicht. Nette keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een 4pits gaskookplaat met rvs afzuigkap, oven, gootsteen en voldoende berg en kastruimte. Via de overloop bereikt u de drie slaapkamers met voldoende lichtinval, prima badkamer voorzien van een wastafelmeubel, douche opstelling, radiator en de aansluiting voor de wasmachine, separaat toilet met fonteintje en een inpandige bergruimte.

Details
- Woonoppervlakte circa 93 m2;
- Drie slaapkamers
- Verwarming d.m.v. blokverwarming, warm water d.m.v. centrale voorziening;
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Parkeerplaats in overdekte garage;
- Inpandige berging;
- Gerenoveerd in 2003. Onderhoud binnen en buiten goed;
- Servicekosten € 217,20 (woning) + € 6,66 (berging) + € 31,44(parkeerplaats) per maand exclusief voorschot stookkosten (€ 54,-) ;
- Erfpacht is afgekocht tot 31 januari 2054
- Oplevering overleg

Interesse, wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via funda en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!
De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden).
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.
Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen!



Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.011
Aangeboden sinds
21 december 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
274 m3
Oppervlakte externe bergruimte
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuur/berging, lift

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview