Borneostraat 9 3531 PE Utrecht

26m2
Wonen
2
Kamers
26m2
Perceel
1910
Bouwjaar
Borneostraat 9 Utrecht, studio 4

WIJKOMSCHRIJVING
Lombok is een populaire volkswijk net achter het Centraal Station met veel winkeltjes en restaurantjes. Elke straat in Lombok heeft zijn eigen charme. Op de pleinen en speelplekken kun je lekker zonnen en skeeleren. Het Majellapark is op loopafstand. In Lombok worden vele activiteiten georganiseerd, zoals straatfeesten, markten en het Lombok-Kunstweekend.

De Kanaalstraat vormt de ruggengraat van Lombok. Niet alleen vanwege de mooie panden, maar vanwege de vele winkels, de geuren en kleuren van vele culturen. Die bepalen de sfeer in Lombok, waarmee de wijk zelfs internationaal bekendheid verwierf. Vanaf de Borneostraat kun je lopend naar het station, maar er zijn ook verschillende buslijnen die je naar het station kunnen brengen.

Indeling
Tweede verdieping (ca. 26 m2 met eigen woon- en aparte slaapkamer, (gedeelde) badkamer, balkon en toegang naar fantastisch dakterras (ruim 15 m2, via buitentrap achterzijde op het balkon met een prachtig uitzicht). Je studio bestaat uit een kamer met een eigen keukenblok, een gedeelde badkamer en een gedeeld toilet. Je beschikt over een eigen keukenblok van 100 cm met een gaskookplaat en oven, een afzuigkap, spoelbak, inbouwkoelkastje en witte tegels tegen achterwand. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een wasmachine-aansluiting. Het toilet, op de overloop van de eerste verdieping, en de badkamer op de tweede verdieping deel je met de bewoners van studio 2 en 3. Je hebt een eigen 5 m2 balkon aan de achterzijde met trap naar dakterras. De woonkamer kan middels een (al bestaande, maar weggewerkte, toog) met de slaapkamer verbonden worden zodat één grote ruimte ontstaat.

Vraagprijs: € 157.500 k.k.
Begane grond
Op de 2e verdieping toegang tot je eigen studio (ca. 26m2) met eigen woon- en aparte slaapkamer, (gedeelde) badkamer, balkon en toegang naar fantastisch dakterras (ruim 15 m2, via buitentrap achterzijde op het balkon met een prachtig uitzicht). Je studio bestaat uit een kamer met een eigen keukenblok, een gedeelde badkamer en een gedeeld toilet. Je beschikt over een eigen keukenblok van 100 cm met gaskookplaat en oven, een afzuigkap, spoelbak, inbouwkoelkastje en witte tegels tegen achterwand. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een wasmachine-aansluiting. Het toilet, op de overloop van de eerste verdieping, en de badkamer op de tweede verdieping deel je met de bewoners van studio 2 en 3.

Tuin
Eigen balkon (5 m2) én eigen dakterras van ruim 15 m2 met fenomenaal uitzicht over Utrecht!

Details
Met de twee andere leden van de woonvereniging wordt het beheer en onderhoud gepland. In de € 153,79 maandelijkse bijdrage voor studio 3 zitten alle woonlasten, inclusief G/W/E, snel internet, belastingen, onderhoud etc. Echt alles. Bruto maandlast voor al je woonlasten is dan € 250 rente plus € 150 servicekosten bruto. Samen € 400 zonder renteaftrek en eventuele aflossing. Voor zo'n prijs zó mooi wonen. Het kan!!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 6.058
Aangeboden sinds
3 augustus 2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
75 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
16 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
10 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview