Van Het Hoffstraat 36A 2313 SR Leiden

94m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1936
Bouwjaar

In de zeer gewilde woonwijk “Professorenwijk” in Leiden ligt dit royale VIER-KAMER bovenhuis met grote zolderruimte, berging en heeeeeele lage VVE kosten (€ 37,50 per maand!). Interessant!! Dit bovenhuis beschikt over een zonnig balkon en ademt nog de tijd van toen uit. Echt leuk! Pak je de fiets dan ben je zo in het centrum van Leiden. Met de benenwagen zo’n 10 minuten lopen ;-) Stop er een beetje werk en liefde in en jij hebt je droomwoning te pakken! Van ’t Hoffstraat is een gezellige, rustige straat in de uitermate populaire Professorenwijk. De woning heeft een goede ligging nabij diverse buurtwinkels, basisscholen en NS station Lammenschans. Op enkele fietsminuten bevinden zich de historische binnenstad met leuke winkels, terrassen, restaurants en musea, park Roomburg, hockey- en tennisvelden en middelbare scholen.

Indeling: entree met meterkast, trap naar 1e verdieping, gang met toegang tot de sfeervolle, ruime en vooral lichte woonkamer met originele details zoals glas in lood en karakteristieke suiteverdeling, door middel van de openslaande deuren in de woonkamer is er toegang naar het balkon. Terug in de hal bereikt u de keuken. Dit betreft een ouderwetse Italiaanse design keuken met o.a. ingebouwde oven en inductieplaat. In de keuken is er ook toegang tot het balkon.

2e verdieping: zeer ruime overloop, 2 ruime slaapkamers, door middel van de ouderlijke slaapkamer is er toegang tot de badkamer die voorzien is van ligbad, douchecabine, wastafel en radiator. Tevens is de badkamer ook via de overloop bereikbaar.

Zolder: vaste trap naar ruime zolderruimte, tevens bevindt zich hier de combiketel. Op deze verdieping is er veel bergruimte aanwezig en bestaat de mogelijkheid om een kamer (of misschien zelfs twee kamers) te creëren.

Kenmerken:

- Combi ketel aanwezig;
- Vaste trap aanwezig naar de 2e verdieping en daardoor is het mogelijk 2 extra slaapkamers te maken;
- Kindvriendelijk wijk;
- Veel lichtinval;
- Woonopp. 95 m2;
- Jaren ’30 woning met nog originele details, zoals glas in lood en suite separatie;
- Incl berging (achter de woning)
- Oplevering kan snel.

Vraagprijs €450.000, - k.k.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.787
Aangeboden sinds
18 augustus 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1936
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
340 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Balkon, schuur/berging, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview