President Kennedylaan 822 1079 NG Amsterdam

105m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1934
Bouwjaar
In de gewilde Rivierenbuurt ligt deze leuke en sfeervolle bovenwoning met een zonnig dakterras. De woning ligt gelegen op de tweede en derde verdieping en ligt aan het rustige gedeelte van de President Kenneylaan met heeft vrij uitzicht over groenvoorziening. Dus geen boven- en overburen.

LOCATIE
De woning is gunstig gelegen in het Stadsdeel Zuid. Zo ligt het op loopafstand van het Amstelpark en tegenover het Martin Luther Kingpark. Maar ook op loopafstand van de Rijnstraat met zijn diversiteit van winkels. De bereikbaarheid is uitstekend via de omliggende ring- en snelwegen en de treinstations Amsterdam Amstel en Amsterdam RAI. Zowel met het openbaar vervoer als met de fiets ben je snel in hartje Amsterdam.

INDELING
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de eigen toegangsdeur op de eerste verdieping. Via de interne trap komt u op de tweede verdieping. De ruime lichte woonkamer met erker is gesitueerd aan de voorzijde en heeft een vrij uitzicht over de tegenovergelegen groenvoorziening. Er ligt een mooie houten vloer, er is een open haard en aan de achterzijde is er toegang tot een zonnig balkon. Aan de achterzijde is een gezellige woonkeuken gecreëerd. Deze heerlijke woonkeuken is extra ruim doordat hier een slaapkamer is bij getrokken en is bovendien voorzien van diverse inbouwapparatuur. In het midden van de tweede verdieping is een inpandige kast/berging waar tevens de wasmachine staat. Daarnaast is een toilet met grote wastafel.
Middels een vaste trap bereikt u de derde etage. Op deze etage vindt u een ruime slaapkamer gelegen aan de voorzijde. Er is een grote inloopkast en toegang tot de badkamer. De badkamer heeft een ligbad, tweede toilet en wastafel. Tevens treft u op deze etage een werkruimte aan. Door het plaatsen van een muur kan hier gemakkelijk een tweede slaapkamer worden gecreëerd. Tevens is het mogelijk een derde slaapkamer te realiseren. Aan de achterzijde is de toegang tot een heerlijk groot dakterras.

De woning is momenteel ingedeeld met veel open ruimten maar door het plaatsen van muren kunnen er eventueel meerdere slaapkamers worden gecreëerd. Op de tweede etage kan eenvoudige een extra werkkamer of speelkamer worden gerealiseerd. Op deze manier kunt u hier een heerlijk familiehuis van maken.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De vereniging bestaat uit 3 appartementseigenaren en het beheer van de vereniging wordt door de eigenaren zelf uitgevoerd. Het is een actieve vereniging en de maandelijkse bijdrage aan de vereniging bedraagt € 100,-.

ERFPACHT
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon bedraagt € 2.372,- per jaar. De canon staat vast voor 25 jaar en kan voor het eerst worden herzien op 1 februari 2034.

BIJZONDERHEDEN
- Ruim en zonnig dakterras van 32 m2 met vergunning
- Woonoppervlakte circa 105 m2
- Vrij uizicht
- Parkeren met vergunning

De woning wordt collegiaal verkocht in samenwerking met People On The Move Expat Rentals (www.peopleonthemove.nl).

Oplevering: kan snel
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.752
Aangeboden sinds
28 juni 2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
315 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
37 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview