Jan Haringstraat 8III 1056 XH Amsterdam

51m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1939
Bouwjaar
Te koop aangeboden in Amsterdam West:

Ideaal ingedeeld en licht 3-kamer appartement met balkon aan de Jan Haringstraat in het populaire voormalige stadsdeel Bos en Lommer in de buurt Landlust.

Het appartement bevindt zich op de derde verdieping, is in 2009 volledig gerenoveerd en heeft een totale woonoppervlakte van circa 51 m2.

OMGEVING:
Dit appartement is gelegen in de geliefde woonbuurt Landlust in Amsterdam West, nabij de Jordaan en het Westerpark. In de nabije omgeving treft u een ruim en divers aanbod aan winkels, hippe horecagelegenheden en voorzieningen zoals sportscholen, kinderdagverblijven en medische voorzieningen.

Daarnaast liggen op een paar minuten afstand het fraaie Westerpark met haar Westergasterrein, De Hallen en natuurlijk de Jordaan waar u terecht kunt voor cultuur, ontspanning en leuke winkels / restaurants.

Ook het kleinere intieme Erasmuspark park ligt om de hoek. Om de hoek stoppen tramlijn 12, 13 en 14 en buslijn 18 en met de fiets bent u met 10 minuten op Centraal Station en Station Sloterdijk.

Met de auto kunt u gebruik maken van diverse uitvalswegen om snel de Ring A10 (s105) te bereiken. Een parkeervergunning is per direct aanvraagbaar (meer informatie: website gemeente Amsterdam).

GLOBALE INDELING:
De entree tot het gebouw wordt gevormd door een gemeenschappelijke voordeur vanaf de straat. De verdieping is te bereiken middels een net en verzorgd trappenhuis.

Aan de voorzijde van het appartement vindt u de L-vormige woonkamer (drie ramen breed). De separate keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, bevindt zich aan de achterzijde.

De twee prima bemeten slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van het appartement. Vanuit beide slaapkamers alsmede de keuken heeft u toegang tot het achtergelegen balkon, welke gelegen is op het Oosten.

Bewoners kunnen zich inschrijven voor een eigen moestuintje bij het gewilde buurtproject, waarmee zij ook toegang krijgen tot de zonnige binnentuin.

Al met al een heerlijk appartement welke u zo kunt betrekken en gelegen in een van de leukste stukjes van Amsterdam West.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De Vereniging van Eigenaren (Jan Haringstraat 8 te Amsterdam) wordt actief beheerd. De maandelijkse servicekosten bedragen € 50,- per maand voor het appartementsrecht.

EIGENDOMSSITUATIE:
De erfpachtcanon bedraagt thans € 310,- per halfjaar. Einde tijdvak: 15 juni 2062.

BIJZONDERHEDEN:
- Recent gerenoveerd;
- in 2009 gesplitst in appartementsrechten;
- dubbele beglazing met draai- / kiepramen (voorzijde);
- hoog rendement C.V. ketel (merk: Remeha);
- actieve Vereniging van Eigenaars;
- schilderwerk voorzijde wordt uitgevoerd in voorjaar 2017;
- nieuwe C.V. installatie en nieuwe elektra;
- originele paneeldeuren en stijlkenmerken;
- moestuintje in de binnentuin voor bewoners;
- oplevering in overleg, kan spoedig.


Voor meer informatie of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.794
Aangeboden sinds
30 december 2016
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
170 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
5 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
1 m2

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview