F.c. Dondersstraat 42 3572 JK Utrecht

24m2
Wonen
2
Kamers
24m2
Perceel
1893
Bouwjaar
F.C. Donderstraat 42 Utrecht, studio 2

Deze studio is voor investeerders beschikbaar. Huurder is reeds bewoner. Direct rendement van van een kleine 5% per jaar. Woonvereniging wordt goed beheerd en vergt niet meer dan 1 x per jaar vergaderen. Financiële stukken zijn beschikbaar. Voor deze studio wordt géén overdrachtsbelasting betaald.

Als student op stand wonen? Het kan in studio 2 op de FC Donderstraat 42 Utrecht!!
Twee kamers in een statig herenhuis in de Zeeheldenbuurt, op fietsafstand van Universiteitscentrum de Uithof en het centrum van Utrecht. Deze nette studio (24 m2) bevindt zich op in het souterrain aan de voorzijde van het pand. Samen met slechts 1 bewoner deel je de douche, wastafel en keuken. Het toilet op de begane grond deel je met 3 anderen. De studio is gelegen nabij diverse winkels, restaurants, uitgaansgelegenheden, openbaar vervoer en uitvalswegen. De ligging van de studio is ideaal te noemen namelijk aan een niet doorgaande weg aan de Oostzijde van Utrecht.

Voorzieningen in de directe omgeving:
De Biltstraat met zijn gezellige winkels en kroegjes is direct om de hoek en de universiteitscampus "De Uithof" op maar 5 á 10 minuten fietsen. Diverse uitvalswegen (A27/A28) zijn dichtbij. Het stadscentrum is met de fiets in 6 minuten te bereiken en op loopafstand is er openbaar vervoer met vele buslijnen door de Biltstraat. Het altijd levendige Griftpark is op fietsafstand en het Wilhelminapark op loopafstand gelegen.

Deze studio maakt deel uit van een woonvereniging. Een bijzondere vorm van woningbezit waarbinnen een aantal mensen zich verenigen om relatief goedkoop eigen woningbezit te realiseren. Op die manier ben je eigenaar (exclusief gebruik) van het door jou bewoonde gedeelte van de woning. Het voordeel van een woonvereniging is dat alle huisvestingskosten worden gedeeld. De vereniging zorgt voor het beheer, het onderhoud van het gebouw en tal van andere zaken.

Bijzonderheden:
- Effectief eigen woonoppervlak: 24 m2
- Servicekosten per maand € 155,00 voor gas, water, elektra, kabel tv, internet, opstal- en glasverzekering, gemeente- en waterschapsbelasting en onderhoudsreservering.
Begane grond
Begane grond: vestibule, hal met hoge plafonds en glas-in-lood ramen, toilet met fontein, trapneergang naar souterrain:
Souterrain: Entree naar eigen studio met woonkamer (3.82 x 3.32m), slaapkamer (3.84 x 2.96m). Hoogtes woonkamer 2.19m en slaapkamer 2.29m. Door de ramen kijk je op voortuintje van het pand. Aan de voorzijde van de gang in het souterrain is er een gemeenschappelijke berging en de achterzijde een royale keuken met apparatuur en een doucheruimte en wastafelruimte. De laatste drie deel je met alleen de medebewoner / bewoonster van het souterrain. Het toilet met fontein op de begane grond deel je met drie nadere leden.

Details

- Er is geen overdrachtsbelasting verschuldigd door koper, wel notariskosten wanneer hypotheek verstrekt wordt door een bank
- Woning is in 2006 gerenoveerd
- Verkoop onder voorbehoud goedkeuring overige leden van de woonvereniging.
- Eventuele hypotheek te vestigen via ABN AMRO te Utrecht

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.146
Aangeboden sinds
19 augustus 2017
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1893
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
54 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
4 m2

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview