Onder optie

Badweg Formerum 102 8894 KW Formerum

96m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2024
Bouwjaar
Elements Terschelling: 25 exclusieve recreatieappartementen op het prachtige Waddeneiland Terschelling!

De appartementen zijn onderdeel van Elements Terschelling; een luxe wellness hotel bovenop de duinen direct gelegen aan het brede Noordzeestrand. Op deze prachtige locatie wordt volledig in harmonie met de natuur gebouwd. De verkoop betreft volledig ingerichte 4 en 6 persoonsappartementen waarbij de gasten gebruik kunnen maken van alle hotelfaciliteiten. De gemeente Terschelling vereist dat de appartementen ook verhuurd worden. Voor de eigenaren is er tot 90 dagen mogelijkheid voor eigen gebruik, ook in de schoolvakanties.

Nature meets architecture. Dankzij de unieke locatie en het bijzondere ontwerp heeft elk appartement een doorzonverdieping met uitzicht over het Noordzeestrand én over het duinlandschap tot aan de Waddendijk. Door de gebruikte materialen, zoals vergrijzend hout, gaat het gebouw op in de omgeving. Een iconisch ontwerp, dat de omgeving versterkt in plaats van verstoort. Elements Terschelling wordt gebouwd volgens de laatste technieken, waardoor een gasloos en emmissievrij complex ontstaat. Een energiezuinig (energielabel A+++ en A++) en toekomstbestendig gebouw, met zonnepanelen op het groene dak. En dat midden in de natuur. Vanwege de unieke locatie is er sprake van een recht van erfpacht uitgegeven door de grondeigenaar Staatsbosbeheer (de canon voor het gehele complex bedraagt tot 2052 slechts €8,19 per jaar).


Altijd al gedroomd van een eigen plek op Terschelling? Of op zoek naar een solide investeringsmogelijkheid met een aantrekkelijk rendement? Combineer zakelijke kansen met vakantieplezier! Als eigenaar van een appartement wordt u volledig ontzorgd. De appartementen worden volledig turnkey opgeleverd, inclusief een prachtige inrichting verzorgd door een eigen team van interieurontwerpers. Voor het verzorgen van de complete inventaris wordt een verplichte bijdrage gerekend. Deze bijdrage wordt apart vermeld. De gemelde prijzen zijn exclusief BTW. Er geldt geen overdrachtsbelasting. Doordat het een met BTW belast verhuurobject betreft kunt u de BTW terugvorderen.

De bouw is al gestart. Kom gerust even kijken op deze unieke plek met uitzicht over de Noordzee. Geplande oplevering Q4 2025.

Wil je meer informatie ontvangen over de verkoopprocedure en de bouw van dit project?
Vraag de brochure aan via de link op Funda, via de projectwebsite of neem contact op met de verkopend makelaar. In de verkoopbrochure vind je een toelichting op het plan met impressies van de verschillende woningtypen en sfeerplattegronden. De prijslijst is separaat beschikbaar.

Bij eventuele vragen staan de makelaars Petro van Oort & Sanne de Jong voor je klaar. Bellen, mailen, of een afspraak maken, wat jou het beste uitkomt.

Heb jij je keuze gemaakt? Neem dan z.s.m. contact op met de makelaar.
Begane grond
Op de begane grond liggen vier 6 persoons appartementen.

Deze appartementen zijn van buiten te bereiken, met een eigen voordeur direct naast het terras op het zuiden. In de geborgenheid van de duinen zit je in alle seizoenen uit het zicht en in de zon. De drie slaapkamers liggen op het noorden: je loopt zo de duinen in en het strand op.

Details
* Voor de appartementen 2/3/4 geldt een verplichte bijdrage voor het volledig verzorgde design interieur van €75.000,-- excl. BTW.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 11.354
Aangeboden sinds
6 november 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Vve checklist, tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview