Bermuda 30 1505 XC Zaandam

144m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2006
Bouwjaar
Prachtige Hoekwoning in de Bomenbuurt, Gelegen in Zaandam-Zuid met Energielabel A

Op zoek naar een eigentijds en sfeervol woonhuis in het bruisende Zaandam?

Een unieke kans doet zich voor in de pittoreske Bomenbuurt van het charmante Zaandam. Gelegen aan de Bermuda 30, betovert deze moderne en fraaie hoekwoning uit 2006 met zijn stijlvolle uitstraling en ideale ligging. Deze woning biedt een perfecte combinatie van comfort, functionaliteit, en moderne voorzieningen, waardoor het een ideale keuze is voor zowel gezinnen als starters.

Gezinnen en starters opgelet
Deze prachtige hoekwoning maakt deel uit van een appartementencomplex met een maandelijkse VvE-bijdrage van €188,95. De ligging bij de ingang van Zaandam-Zuid met een bushalte voor de deur zorgt voor een perfecte bereikbaarheid naar zowel Amsterdam Centraal als Zaandam Centrum. Deze woning biedt veel privacy en is volledig instapklaar, ideaal voor gezinnen en starters die op zoek zijn naar een modern en comfortabel thuis.
Begane grond
Begane grond:
Inpandige Garage: Deze ruime garage, toegankelijk vanaf de achterkant via een algemeen parkeerterrein, biedt voldoende ruimte voor voertuigen en opslag. De garage kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een kantoorruimte, hobbyruimte of zelfs een fitnessruimte, afhankelijk van uw behoeften.
Keuken: Gelegen aan de rechterkant van de ingangsdeur. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een ruime koel-vriescombinatie. De keuken biedt tevens voldoende kastruimte en een ruim werkblad dat ideaal is voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Het is een uitnodigende plek voor zowel dagelijks koken als uitgebreide diners.
Toilet: Handig gepositioneerd aan de linkerkant naast de voordeur, biedt dit toilet extra gemak voor u en uw gasten.
Berging: Gelegen onder de trap, deze berging is ideaal voor het opbergen van spullen zoals schoonmaakbenodigdheden en andere huishoudelijke artikelen.

Eerste verdieping
Grote Woonkamer: Deze ruime en lichte woonkamer biedt toegang tot een prachtig terras, perfect voor zomerse avonden en sociale bijeenkomsten. De woonkamer is voorzien van grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten, een sfeervolle zithoek en voldoende ruimte voor een eethoek.
Terras: Het royale terras is de perfecte plek om te ontspannen, te barbecueën of te genieten van een kopje koffie in de ochtendzon. Het biedt voldoende ruimte voor een eettafel, loungemeubels en planten.
Kleine Keukenhoek: Een handige extra ruimte voor het opbergen van borden, glazen en andere keukenbenodigdheden. Deze keukenhoek kan ook dienen als een compacte pantry of als opslag voor entertainmentbenodigdheden zoals een minibar.

Tweede verdieping
Ruime Masterbedroom: Een royale slaapkamer met veel natuurlijk licht en ruimte, perfect voor een rustige nachtrust. De masterbedroom biedt voldoende ruimte voor een kingsize bed, een grote kledingkast en extra meubels zoals een kaptafel of leeshoek.
Wasruimte: Een praktische ruimte voor het wassen en drogen van kleding, voorzien van voldoende ruimte voor was- en droogapparatuur, en extra opbergruimte voor wasmiddelen en linnengoed.
Badkamer: Luxe en modern, voorzien van een inloopdouche, ligbad, urinoir en een tweede toilet. De badkamermeubels zijn nieuw (2023) en bieden voldoende opbergruimte. De inloopdouche is voorzien van regendouche en een handdouche, en het ligbad is ideaal voor ontspanning na een lange dag.

Details
-Volle eigendom
-4 laags wonen
-Inpandige garage; kan omgebouwd worden naar kantoor
-Parkeren in collectief eigen terrein
-Volledig instapklaar
-3 royale slaapkamers
-Grote terrassen
-Energielabel A
-VvE kosten €188,95 p/m
-Uitstekend bereikbaar
-Direct leverbaar

De bereikbaarheid
De bereikbaarheid van de woning is uitstekend: Met de fiets of scooter: Binnen enkele minuten bent u in de (hoofd)stad.
Met de auto: Binnen enkele minuten op de A7/A8, dankzij de Tweede Coentunnel is Amsterdam met zo'n 10 autominuten te bereiken en Schiphol binnen 20 minuten.
Openbaar vervoer: Op een paar minuten afstand bevindt zich een bushalte voor busvervoer naar Zaandam en Amsterdam Centraal. Het NS-station Zaandam is snel te bereiken met de fiets. Dit intercitystation heeft snelle verbindingen met de grote steden in de Randstad. Vanuit Zaandam gaat er 8 maal per uur een trein naar Amsterdam Centraal; Amsterdam Sloterdijk is binnen 7 minuten bereikbaar, Amsterdam Centraal binnen 12 minuten en Schiphol binnen 17 minuten.

Mis deze unieke kans niet en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging. Dit pareltje in Zaandam wacht op u!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.631
Aangeboden sinds
25 april 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Beneden boven woning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
518 m3
Oppervlakte externe bergruimte
0 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
32 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
4
Voorzieningen
Ventilatie, kabel-tv

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview