Onder optie

Tergracht 73 9091 BG Wyns

176m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Wonen aan de Dokkumer Ee! Er is nog twee woningen beschikbaar.

Heerlijk wonen aan het water met fantastisch uitzicht, wie wil dat niet? Het kan in het complex aan de Tergracht 7 in Wyns (Burdaard). Hier zijn 6 woningen gerealiseerd, waarbij ruimte en kwaliteit voorop staan en die opvallen door hun individuele karakter. De vloeren zijn geheel voorzien van vloerverwarming en voorzien van een Anhydriet dekvloer, welke zwevend is aangebracht. Geen geluidsoverdracht en volledig voorzien van verwarming middels een hybride warmtepomp, die in principe gebruik maakt van de door de eigen zonnepanelen opgewekte elektriciteit.

De woningen zijn gerealiseerd over drie verdiepingen en hebben ca. 176 m2 woonoppervlak. Tevens hebben deze woningen een eigen tuin, twee eigen parkeerplaatsen en een berging in het vrijstaande bergingen gebouw.

De woningen zijn uitstekend afgewerkt en voorzien van een luxe, open keuken met diverse inbouwapparatuur alsmede een badkamer, voorzien van een dubbele wastafel, ligbad en doucheruimte. Er is sprake van een separaat toilet. Tevens is er bij elke woning een separate bergruimte en een extra ruimte voor de wasmachine en droger te vinden.

Daarnaast hebben de woningen twee parkeerplaats(en) en hebben ze een eigen, afgesloten berging buiten het complex. Deze is voorzien van licht en elektra. Ook is er een aanlegkade welke uitgevoerd is in kunststof walbeschoeiing en in hout uitgevoerde steiger. met een eigen aanlegplaats van 10 meter breed. Het object ligt aan de staande mast route van Grou naar Dokkum en aan de Elfsteden route.

Dit prachtige object bieden wij aan in collegiale verkoop met makelaar Meindert de Graaf van Hellema Makelaars,
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 2.699
Aangeboden sinds
18 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Beneden boven woning, appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Inhoud van de woning
591 m3
Oppervlakte externe bergruimte
27 m2
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging, ventilatie, kabel-tv, schuifpui

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview