Verkocht OV

Burgemeester Reedekerstraat 38A 8881 CB West-Terschelling

69m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1930
Bouwjaar
TE KOOP: Stap binnen in dit prachtige nieuw verbouwde appartement gesitueerd in het mooie West-Terschelling, gelegen aan de Burgemeester Reedekerstraat 38, op slechts een steenworp afstand van het levendige centrum. Dit appartement is perfect geschikt voor singles, stellen, senioren en jonge gezinnen. Dit gloednieuwe appartement wordt volledig turn-key opgeleverd, met een schitterende visgraatvloer op de begane grond en comfortabele vloerbedekking boven. Het gehele appartement is al voorzien van een frisse laag verf, dus je hoeft alleen nog maar je eigen stijl toe te voegen! De moderne open keuken beschikt over alle benodigdheden en biedt ruimte voor een eettafel, met daarbij een aangrenzende zithoek om heerlijk te ontspannen en een film te kijken. Daarnaast vind je op de begane grond een toilet en een inpandige bijkeuken. De prachtige badkamer op de verdieping zorgt ervoor dat het comfort en gemak compleet zijn. Op de verdieping is ook een technische ruimte met elektrische boiler, waar ook ruimte is voor de wasmachine en droger. Tevens beschikt het appartement over split-unit airco/verwarming in de woonkamer en beide slaapkamers, perfect voor verkoeling in de zomer en warmte tijdens de koude dagen.

Een tot in de details uitgewerkte inrichting en installatie maakt dit appartement meer dan compleet. Er zijn simpelweg te veel details om op te noemen! Ervaar bijvoorbeeld het natuurlijke licht dat door de prachtige lichtkoepel boven de trapopgang stroomt en zich uitstrekt tot aan de woonkamer of de openslaande deuren naar de voortuin. Hier is voldoende ruimte om na een lange werkdag heerlijk te ontspannen terwijl je geniet van de warme middagzon en een verfrissend drankje.

We nodigen je graag uit om dit appartement te bewonderen en het zelf te ervaren! Kom vrijblijvend bezichtigen tijdens het Open Huis op vrijdag 3 mei tussen 14:00 en 17:00. We zijn hier beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.
Begane grond
Via de entree aan de Burg. Reedekerstraat betreedt je de eetkamer/open keuken met aansluitend de woonkamer en trapopgang. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich separate toiletruimte en de inpandige berging/bijkeuken, met aansluiting voor wasmachine, droger en bergruimte.

Afmetingen Woonkamer/Open keuken, ca. 9.05 x 3.85 m
Afmetingen Inpandige bijkeuken, ca. 1.00 x 2.60 m
Afmetingen Toilet, ca. 1.00 x 1.15 m

Eerste verdieping
Via de trapopgang kom je op de overloop met aansluitend twee slaapkamers, badkamer en een technische ruimte.

Slaapkamer 1, afmetingen ca. 3.85 x 2.80 m
Slaapkamer 2, afmetingen ca. 3.85 x 2.10 / 1.50 m
Badkamer, afmetingen ca. 2.25 x 1.80 m
Overloop, afmetingen ca . 0.90 x 2.80 m
Technische ruimte, afmetingen ca. 0.80 x 0.85 m
Tuin
Aan voorzijde van de woning, bevindt zich het zitje, gelegen aan de Burg. Reedekerstraat.

Details
Open Huis op vrijdag 3 mei tussen 14:00 en 17:00 uur.
Makelaar en verkoper zijn dan aanwezig om uw vragen te beantwoorden en om aanvullende informatie te verstrekken over het appartement en toelichting te geven inzake de onderstaande punten.

Vraagprijs:
De vermelde vraagprijs €325.000 kosten koper is tevens de koopsom. Biedingen moeten worden gedaan via het eerlijk bieden systeem, en de verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Extra uitgevoerde werkzaamheden:
De genoemde vraagprijs/koopsom is exclusief de kosten voor "visgraat" laminaatvloer op de begane grond, vloerbedekking op de verdieping en al het schilderwerk. De extra kosten voor deze werkzaamheden bedragen €4950,- (inclusief BTW) en dienen verplicht te worden afgenomen bovenop de aankoopsom.

Het betreft een Appartementsrecht:
Appartementsrecht op een woning betekent dat je niet alleen de specifieke ruimte bezit waarin je woont, maar ook een deel van het hele gebouw. Voor de Burg. Reedekerstraat 38, betekent dit dat je niet alleen eigenaar bent van dit specifieke appartement, maar ook een aandeel hebt in het eigendom van het volledige gebouw. Je hebt het recht om jouw appartement te gebruiken zoals jij wilt, maar je moet ook rekening houden met andere eigenaren in het gebouw. Samen met de andere eigenaren ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en de beslissingen over het gebouw, die worden genomen binnen de Vereniging van Eigenaren (VvE) waar je automatisch lid van wordt. Het gebouw bestaat uit in totaal 4 appartementsrechten.

Vereniging van Eigenaren (VVE):
De VVE is genaamd; “Vereniging van eigenaars Burgemeester Reedekerstraat 38 en 38A en Oosterduinstraat 12 en 13 te West-Terschelling”
Een Vereniging van Eigenaren (VvE) is een organisatie die bestaat uit alle eigenaren van appartementen in een gebouw. De VvE is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het gehele gebouw, zoals bijvoorbeeld het dak en de gevels. Een VvE is meestal gestructureerd als een vereniging met leden, waarbij elk appartement in het gebouw een lidmaatschap heeft. Binnen de VvE worden beslissingen genomen tijdens algemene ledenvergaderingen, waarbij elk lid stemrecht heeft. Een bestuur, gekozen uit de leden, is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van de VvE en voert beslissingen uit die zijn genomen tijdens de vergaderingen. Daarnaast kunnen er ook commissies worden opgericht om specifieke taken te vervullen, zoals de financiën, het onderhoud of het beheer van het gehele gebouw.

Huisvestingsverordening Gemeente Terschelling:
De huisvestingsverordening gemeente Terschelling 2023, laatst gewijzigd 12-12-2023, is van toepassing op deze woonruimte. Dit heeft tot gevolg dat de woonruimte alleen voor bewoning in gebruik genomen mag worden als daarvoor een huisvestingsvergunning is verleend. Mensen met economische of maatschappelijke binding aan Terschelling komen met voorrang in aanmerking voor een huisvestingsvergunning. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de website van de gemeente Terschelling.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 4.710
Aangeboden sinds
19 april 2024
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort appartement
Beneden boven woning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Soort dak
Samengesteld dak

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview