Verhuurd

Fortjesweg 34 3251 AK Stellendam

85m2
Wonen
4
Kamers
127m2
Perceel
2008
Bouwjaar
Te huur: Luxe 3 kamer woning in een rustige woonwijk in Stellendam. De woning heeft een woonoppervlakte van 95m2 en is uitgerust met een luxe keuken en badkamer.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van supermarkt, sportschool, zwembad en andere voorzieningen. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. Via de N57 bereikt u Rockanje, Hellevoetsluis en Brielle binnen enkele minuten.

Indeling: Entree, hal met separaat toilet en bergkast. De woonkeuken biedt alle mogelijke inbouwapparatuur zoals Miele koffiemachine, oven, vaatwasser, koelkast vriezer en een kast met de wasmachine en droger. De gezellige woonkamer heeft een zithoek met TV en een schuifpui naar de beschutte tuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een 2 persoonsbed en grote inbouw schuif kast. De tweede (logeer) kamer is voorzien van 2 persoons uitschuifbed en kast. Op de overloop is nog een grote bergkast. De luxe badkamer is voorzien van dubbele wastafel, 2e toilet en ruime inloopdouche. De hele woning is voorzien van een nieuwe PVC vloer in visgraatmotief met vloerverwarming en airco.

Bijzonderheden: Leuke woning voor een persoon of een stel voorzien van luxe, airco en vrij parkeren voor de deur.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 september 2024
Verhuurdatum
22 september 2024
Looptijd
10 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
12 september 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
127 m2
Inhoud van de woning
230 m3

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, airconditioning

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview