Verhuurd

Hondsdraf 5236 RH 's-Hertogenbosch

106m2
Wonen
4
Kamers
206m2
Perceel
2002
Bouwjaar
In de kindvriendelijke en populaire wijk Empel Noord is deze sfeervolle patiowoning gelegen met een schitterend vrij uitzicht op de groene omgeving! Deze keurige eengezinswoning beschikt o.a. over een lichte living met patiotuin, 3 slaapkamers, badkamer en een parkeerplaats voor de deur!

De woning beschikt over vele raampartijen wat zorgt voor een prettige hoeveelheid aan daglicht. Middels openslaande deuren wordt de patio optimaal bij de living betrokken!

Empel heeft een dorpskern waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen en is centraal gelegen ten opzichte van de belangrijke uitvalswegen zoals de A-2 en A-59. Verschillende speeltuinen, sportvoorzieningen, scholen en kinderdagverblijven zijn in de directe omgeving te vinden. Daarnaast staat u met circa een kwartier in het sfeervolle, bourgondische centrum van 's-Hertogenbosch! Hier vindt u verschillende voorzieningen zoals winkelcentra en verschillende uitgaansgelegenheden.
Begane grond
Begane grond
Aan de voorzijde van de woning betreden we de hal met toiletruimte en de meterkast. Wanneer we de hal doorlopen betreden we de living.

De ruime living beschikt over een mooie houten white wash vloer en grote raampartijen. Middels openslaande deuren wordt de patio bij de living betrokken.

De keuken bevindt zich aan de achterzijde voorzien van combi-oven, vaatwasser, koelkast en een 4-pits gasfornuis. Met de open trap vanuit de living gaan we naar de eerste verdieping.


Eerste verdieping
Ruime overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een inbouwkast met C.V-Ketel en de mechanische ventilatie unit. De slaapkamers zijn allen van ruim formaat en afgewerkt met een nette laminaatvloer.

De lichte badkamer is betegeld en beschikt over een wastafel, toilet, douche. Tevens voorzien van wasmachine en droger.

Details
te huur voor minimaal 12 en maximaal 24 maanden
2 maanden waarborgsom
Wordt gestoffeerd aangeboden

Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 mei 2024
Verhuurdatum
30 mei 2024
Looptijd
16 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
14 mei 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002
Soort dak
Plat dak
Staat van onderhouden binnen
Goed
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
206 m2
Inhoud van de woning
386 m3
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimten
18 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
8 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview