Verhuurd

Virulypad 7 2316 ZS Leiden

76m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
1993
Bouwjaar
Per direct beschikbaar een fraai afgewerkt 3-kamer appartement met zonnig terras (Z/O), gelegen op loopafstand van het Centraal Station en de bruisende Leidse binnenstad. Dit appartement onderscheidt zich door haar centrale doch rustige groene ligging, speelse indeling en uitstekende staat van onderhoud: compleet, modern en comfortabel.

De woning is gesitueerd op de bovenste woonlaag van een modern, in 1993 opgetrokken appartementencomplex met voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Het complex is gelegen in het Stationskwartier: een bijzonder centrale locatie op loopafstand van het CS, het LUMC en de Leidse binnenstad. Daarnaast zijn uitvalswegen als de N11, A4 en A44 snel en gemakkelijk bereikbaar.

Indeling;
Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen, bellentableau, trappenhuis en eigen berging in de onderbouw.

Via de eigen entree betreedt u de ruime hal, welk toegang biedt tot alle vertrekken. De hal beschikt over een inbouwkast waar ook de opstelling van de stadsverwarming zich bevindt. Vanuit de hal zijn de beide slaapkamers te betreden. Eveneens vanuit de hal te betreden is het toilet, welk beschikt over een fonteintje. De badkamer is voorzien van een douche met thermostatische watermengkraan, een wastafel met mengkraan, een wasmachine en tevens treft u hier de vaatwasser aan. De woonkamer is ruim opgezet en beschikt door de vele ramen over veel natuurlijke daglichttoetreding. De keuken is te betreden vanuit de woonkamer en is voorzien van een koel-vriescombinatie, een magnetron, een elektrisch-fornuis met afzuigkap en voldoende opbergruimte. Tot slot is het balkon te betreden vanuit de woonkamer.

Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden voor €1665,00 incl. €60,00 servicekosten en €10,00 voorschot water excl. g/e/internet/tv/gemeentelijke heffingen
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 mei 2024
Verhuurdatum
2 juli 2024
Looptijd
2 maanden

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
10 mei 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Portiekflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview