Houtsniplaan 66 6865 XZ Doorwerth

99m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
Bouwjaar
Een, modern GEMEUBILEERD appartement met 2 slaapkamers en een balkon gelegen in kleinschalig appartementen complex met lift en een parkeerplek in de afgesloten parkeergarage. In een parkachtige omgeving in kindvriendelijke wijk "Tussen de Lanen" in het centrum van Doorwerth.

Het appartement is goed geïsoleerd en grenst zowel aan de voor als achterzijde aan grote groenstroken met speelmogelijkheden voor kinderen.
Een overdekt winkelcentrum met onder andere supermarkten, slager, bakker, bloemenwinkel en een boekhandel op loopafstand maar ook kinderopvang, scholen voor lager en middelbaar onderwijs.
Diverse mogelijkheden voor het beoefenen van binnen- en buitensporten waaronder tennis, voetbal, paardrijden, golfen en badminton in de sporthal.
Wandelen en fietsen in de prachtige bossen en de fraaie uiterwaarden van de Rijn.
Doorwerth heeft goed openbaar vervoer en is gunstig gelegen ten opzichte van Arnhem en Wageningen, en de toegangswegen naar de A50 en de A12.

Kortom een fijne plek om te wonen!

Indeling.

Entree, hal, toilet, berging met de wasmachine aansluiting en nog een tweede inpandige berging. De eetkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning tussen de woonkamer en de eetkamer is de open keuken gesitueerd. De moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een 5-pits gaskookplaat, oven en een vaatwasser.
De lichte, woonkamer met een fraai uitzicht heeft een deur naar het ruime "winter" balkon. Via de dubbele deuren in de woonkamer komt u in de ruime slaapkamer met ook toegang tot het "winter" balkon en naar de badkamer. De moderne badkamer is voorzien van een luxe bubble bad, aparte inloop douche en een wastafelmeubel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.

Deze woning is uitermate geschikt voor expats of particulieren die voor een bepaalde (aantoonbare) periode willen huren, minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar.

Extra informatie:

- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- huurprijs is excl. gas/water/electra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen
- verplichte servicekosten € 45,-- per maand
- inkomenseis is 3,5 x de maandhuur aan bruto (vast)inkomen
- het is NIET mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- NIET ROKEN
- geen huisdieren
- muziekinstrumenten alleen in overleg en met goedkeuring van de eigenaar

VBO Huurcheck

Aan deze tekst en of foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
19 juli 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Galerijflat, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuur/berging, lift

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview