Betuwestraat 13 6811 MA Arnhem

50m2
Wonen
1
Kamers
0m2
Perceel
1885
Bouwjaar

In een monumentaal pand zijn recent een 4-tal totaal gerenoveerde, luxe uitgevoerde, GEMEUBILEERDE appartementen gerealiseerd. Ze zijn met veel zorg en aandacht gerestaureerd met behoud van stijlelementen en toch voorzien van de gemakken van deze tijd.

Dit zeer sfeervolle, gemeubileerde, luxe LOFT-studio appartement heeft een oppervlakte van 50m2 is gelegen op de 3e etage heeft door het fraaie dakbeschot en balken een zeer knusse uitstraling. Een "Loft" met een bijzondere sfeer mede door de combinatie van authentieke en moderne vormgeving.
Het appartement is gelegen in een rustige straat, het station op nog geen 5 minuten lopen. Iets verder doorlopen en u staat in het bruisende centrum van Arnhem, met een groot winkelaanbod, horeca, terrasjes, bioscopen, theaters en Stadspark Sonsbeek op 10 minuten lopen.
Zeer centraal gelegen, goed openbaar vervoer, een prima uitvalsbasis voor als u bijvoorbeeld werkt in Utrecht (met de trein naar centraal 38 minuten) of Wageningen.
Nabij de toegangswegen naar de A12 en de A50.

Het appartement kan zowel voor SHORTSTAY (met een minimum van 3 maanden) als LONGSTAY gehuurd worden.

Tegen betaling van € 80,-- per maand kunt u een vaste parkeerplaats huren.


Indeling:
Centrale entree, bellentableau, via de statige gemeenschappelijke voordeur gaat u naar de 3e etage. Op de 2e etage is uw voordeur.

U komt centraal binnen in het sfeervolle met smaak ingerichte woongedeelte, eethoek met sta tafel. De volledig uitgeruste open, ruime, moderne keuken is van alle gemakken voorzien met een koelkast, vaatwasser, kookplaat, afzuigkap, koffiezetmachine en voldoende kastruimte. Het slaapgedeelte is gelegen aan de achterzijde van de etage met toegang tot de ruime, moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en de wasmachine en de droger.
De verwarmingsinstallatie kan het appartement ook koelen.

Ieder appartement heeft een eigen berging.

De genoemde huurprijs is op basis van 1 jaar huren, wilt u korter huren (minimale periode 3 maanden) neem dan contact op met ons op.


Extra informatie:

- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- huurprijs is excl. gas/water/elektra
- maximaal 1 persoon kan zich inschrijven op dit adres
- geen full service u dient zelf voor de schoonmaak/linnenwissel te zorgen
- geen huisdieren
- NIET ROKEN

VBO Huurcheck

Aan deze tekst en foto's kunnen geen rechten worden ontleend.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
21 juni 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1885

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
0
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview