Verhuurd

Weesperzijde 1091 EJ Amsterdam

59m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1905
Bouwjaar
Te huur aangeboden: een heerlijk licht en gemeubileerd 1-slaapkamer appartement van circa 59 m2 gelegen op de tweede verdieping, van een nette woning aan de Weesperzijde (nabij de Amstelbrug, het Sarphati- en Wibautpark) met een fantastisch uitzicht op de Amstel.

INDELING:
Via de gezamenlijke entree bereikt men dit appartement op de tweede verdieping. De ruime en lichte woonkamer - met uitzicht Amstel - is voorzien van moderne meubels en televisie. De keuken is voorzien van verschillende inbouw-apparaten, waaronder een (combi)oven, koelkast en vaatwasser. De ruime slaapkamer van deze woning is voorzien van tweepersoonsbed en een kast. Tot slot is deze woning uitgerust met een moderne badkamer.

OMGEVING:
De Weesperzijde is een brede en groene straat (geen doorgaand autoverkeer) gelegen aan de Amstel. Het appartement ligt op steenworp afstand van het centrum van Amsterdam en de Pijp. In de nabijheid van winkels, restaurants en cafés aan het water en in de omgeving. Kortom, alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand.

Zeer goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. De verbinding met het centrum van de stad is uitstekend met onder andere de tram (lijn 3) en metro. Op loopafstand bevindt zich het metrostation Weesperplein met een snelle verbinding naar zowel het Centraal Station, het Amstelstation, Muiderpoort Station. Geschikt voor een stel.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 juni 2024
Verhuurdatum
14 juni 2024
Looptijd
10 dagen

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
4 juni 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview