Verhuurd

Keizersgracht 1017 EK Amsterdam

70m2
Wonen
2
Kamers
0m2
Perceel
1905
Bouwjaar
RUIM 2-KAMER APPARTEMENT TE HUUR AAN DE ZUIDELIJKE GRACHTENGORDEL, CENTRAAL IN AMSTERDAM!
Vanuit dit klassieke grachtenpand op een van de meest sfeervolle locaties van Amsterdam, heb je direct uitzicht op de gracht. Grenzend aan de badkamer is een betegeld dakterras om goed van de zomerdagen te kunnen genieten!

INDELING:
Het appartement bestaat uit een toilet, woonkamer, keuken, badkamer, slaapkamer en een terras. De woonkamer is licht en erg ruim. De keuken bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van al de benodigde apparatuur. De ruime slaapkamer grenst aan de badkamer, dat o.a. is voorzien van een bad. De woning wordt gestoffeerd opgeleverd.

OMGEVING:
De Keizersgracht ligt in de nabijheid van het Leidseplein en het Vondelpark. Tevens liggen het De La Mar theater, van Gogh museum en de Kalverstraat op fiets-/loopafstand. Ook is het appartement goed bereikbaar met het openbaar vervoer via de verschillende tramlijnen. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping van het grachtenpand.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 mei 2024
Verhuurdatum
25 juni 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
27 mei 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview