Verhuurd

Galjootstraat 1086 VE Amsterdam

85m2
Wonen
3
Kamers
0m2
Perceel
2010
Bouwjaar
Gelegen op Steigereiland, bieden wij dit prachtige 3-kamer appartement (2 slaapkamers) in de Galjootstraat TE HUUR aan! Het appartement heeft een woonoppervlakte van ca. 85 m2 en is PER DIRECT beschikbaar! Neem dus snel contact op om een bezichtiging te plannen!

INDELING:
Dit keurige 3-kamer appartement is voorzien van 2-tal slaapkamers, ingericht met bedden en kastruimte. De semi-open keuken biedt toegang tot de tweede slaapkamer en de woonkamer, die op zijn beurt toegang geeft tot het balkon. De woonkamer is o.a. voorzien van werkruimte, luxe hoekbank en televisie en de moderne keuken is voorzien van inbouwapparatuur en eethoek. De badkamer kent een ruime wastafel met wastafelmeubel en douchecabine. Tevens vindt men hier de wasmachine.

OMGEVING:
De Galjootstraat is gelegen op Steigereiland Noord, een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt met veel voorzieningen zoals een supermarkt op loopafstand en op fietsafstand van het centrum van Amsterdam. Daarnaast is de Ringweg A10 op slechts 3 minuten rijden gelegen.
Lees meer

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
5 juni 2024
Verhuurdatum
17 juli 2024
Looptijd
één maand

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
5 juni 2024
Status
Verhuurd
Aanvaarding
Per datum
Bijzonderheden
Gemeubileerd

Bouw

Soort appartement
Bovenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Goed

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Balkon

Buitenruimte

Balkon
Ja
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview