Julianalaan 15 6824 KG Arnhem

215m2
Wonen
4
Kamers
0m2
Perceel
1800
Bouwjaar
Wonen op een unieke plek in een fantastisch, zeer ruim bemeten, sfeervol appartement gelegen op de begane grond in "Huis Angerenstein" in het gelijknamige park. De villa is in 2000 volledig gerestaureerd waarbij een drietal zeer royale appartementen zijn gerealiseerd. Dit bijzondere appartement heeft een woonoppervlakte van circa 215 m2 en beschikt over 2 slaapkamers en 2 badkamers en een tweetal zonnige balkonterrassen welke gesitueerd zijn boven de voormalige ‘slotgracht’.
Tijdens de renovatie zijn unieke details bewaard gebleven waaronder de marmeren schouwen, paneeldeuren en de hoge plafonds.
Het appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van het centrum van Arnhem en het centrum van Velp beide prima met openbaar vervoer maar ook met de fiets te bereiken. De snelwegen A12 en de A50 zijn makkelijk te bereiken. Voor 1 jaar te huur vanaf 15-10-2019 t/m 15-10-2020.


Indeling.

Entree, zeer ruime hal, toilet, ruime, luxe woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een tuinkamer met toegang naar een van de twee balkon terrassen (4.50 x 3.25m), riante woonkamer met prachtig uitzicht via een dubbele deur krijgt u toegang tot de TV kamer vanuit deze kamer heeft u ook toegang naar balkonterras (4.50 x 3.25m). Een master bedroom met schouw en toegang naar badkamer die voorzien is van een douchecabine, toilet, bidet en badkamermeubel met dubbele wastafel.
Tweede ruime slaapkamer met fraaie schouw en toegang naar tweede badkamer met douche, toilet, badkamermeubel met wastafel en wasmachine aansluiting.
Tot het appartement behoren een tweetal privé parkeerplaatsen (carport en een niet overdekte parkeerplaats) alsmede een vrijstaand stenen berging op eigen terrein.

Kortom een fantastisch appartement op een fantastische plek!


Extra informatie:

- verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar
- huurprijs is excl. gas/water/elektra, tv/internet en Gemeentelijke heffingen
- verplichte servicekosten € 45,-- per maand
- inkomenseis is 3,5 x de maandhuur aan bruto (vast) inkomen
- het is niet mogelijk een ander garant voor de huurbetalingen te laten staan.
- ondernemers/ZZP'ers dienen van de laatste 3 jaar de jaarcijfers te overleggen
- NIET ROKEN
- geen huisdieren

VBO Huurcheck

Aan deze tekst en of foto's kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
19 juli 2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort appartement
Benedenwoning, appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800

Oppervlakte en inhoud

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview