Striep 9 8892 HA Striep

Wonen 100m2
Kamers 4
Perceel 1550m2
Bouwjaar 1910
TE KOOP; een unieke kans om uw lang gekoesterde droom, namelijk een nieuwbouw woonboerderij op Terschelling, te realiseren !! Momenteel staat er op het perceel een in matig staat van onderhoud verkerende woonboerderij met zeer ruime aangebouwde bergruimte, momenteel ingericht als paardenstal. Het geheel is gelegen op een ruim perceel van ca. 1.550m2. De totale aanwezige bebouwing is maar liefst ca. 465m2. Er ligt reeds een bouwplan (A), een royale woonboerderij met enkele inpandige recreatieappartementen en een vrijstaand bijgebouw, alwaar een principe instemming is van B&W en de gemeente Raad van Terschelling. De omgevingsvergunning dient nog te worden aangevraagd. Tevens ligt er nog een alternatief bouwplan (B), voor de nieuwbouw van twee woonboerderijen met elk een bijgebouw. Voor bouwplan (B) is ook nog geen omgevingsvergunning aangevraagd. Is uw interesse gewekt, neem dan contact met ons op en kom langs om beide bouwplannen bij ons kantoor in te zien en aansluitend het object Striep 9 te bezichtigen.
Begane grond
Woonboerderij met woning in het voorhuis en ruime stal.

Tuin
Tuin rondom de woning aanwezig.

Details
Het geheel is gesitueerd in het kleine dorpje 'Striep' (Terschelling) en gelegen op een ruim perceel van ca. 1.550m2. De totale aanwezige bebouwing is ca. 465m2. Er ligt reeds een bouwplan (A), een royale woonboerderij met bijgebouw, alwaar een principe besluit/akkoord is van B&W en de gemeente Raad van Terschelling. De omgevingsvergunning dient nog te worden aangevraagd. Tevens ligt er nog een alternatief bouwplan (B), voor de nieuwbouw van twee woonboerderijen met elk een bijgebouw. Voor bouwplan (B) hiervoor is ook nog geen omgevingsvergunning aangevraagd.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 10.750
Aangeboden sinds
30 juli 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1910
Soort dak
Zadeldak
Staat van onderhouden binnen
Redelijk
Staat van onderhouden buiten
Redelijk

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1550 m2
Inhoud van de woning
1800 m3
Oppervlakte externe bergruimte
175 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten
175 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview