Groningerstraatweg 3 9843 AA Grijpskerk

240m2
Wonen
6
Kamers
912m2
Perceel
1919
Bouwjaar
Deze sfeervolle, ruime, goed onderhouden “heerenbehuizing” staat aan de statige groene laan van Grijpskerk. Een opvallende woning met een symmetrische voorgevel. Grijpskerk is een dorp met een ruim aanbod aan voorzieningen en een actief dorpsleven. Het dorp heeft een station aan de spoorlijn Groningen-Leeuwarden en in 20 autominuten kunt u in de stad Groningen zijn.

De villa is in 1919 gebouwd met statige hoge plafonds en ramen. In de afgelopen jaren is er aan de achterzijde een bijgebouw aangebouwd en zijn o.a. de woonkamer, badkamer en keuken gemoderniseerd. Op de begane grond een slaapkamer en badkamer. Een ruim perceel van 912 m2.

Tuin en erf
Aan de voor- en achterzijde ligt een stijlvol aangelegde tuin met ruime terrassen. Het erf is royaal bestraat met oude waaltjes. Er kunnen op eigen erf meerdere auto’s parkeren.

Indeling woonhuis:

Begane grond:
Entree met toegang tot de royale hal met oude plavuizen, lichte woonkamer met open haard, parketvloer en openslaande deuren naar de tuin, werkkamer met oude schouw, luxe moderne keuken (bj. 2011) met kookeiland, kelder, zonnige tuinkamer, achterhal, royale slaapkamer met kastenwand en openslaande deuren naar de tuin, badkamer met sauna, werkruimte, vlizotrap naar bergzolder.

Verdieping:
Ruime overloop met daaromheen drie slaapkamers (twee kamers hebben toegang tot het balkon) en een kamer ingericht als was- en bergruimte, moderne luxe badkamer (bj. 2011) met doucheruimte, wastafel, toilet en mogelijkheid voor ligbad.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.646
Aangeboden sinds
29 juli 2013
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1919

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
912 m2
Inhoud van de woning
900 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
27 m2

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview