Patroonsweg 2125 3892 DA Zeewolde

Wonen 220m2
Kamers 4
Perceel 2328m2
Bouwjaar 1996
Kom ook ondernemen in Zeewolde. Zeewolde heeft zoveel goeds te bieden voor elke ondernemer. Gelegen in het midden van Nederland, tussen de A6, A27, A1 en de A28, waar je nog genoeg de ruimte hebt om door te groeien met je onderneming.
Zeewolde heeft volop potentie voor de toekomst; met het oog op de uitbreiding van Lelystad Airport en de toenemende druk op de woning- en bedrijfsmarkt in omliggende steden komt Zeewolde steeds vaker in de picture, ook bij grote bedrijven. Kijk bijvoorbeeld naar dit prachtige woon-/bedrijfspand in de bebouwde kom van Zeewolde. Door zijn ruime oppervlak aan kantoorruimte en de enorme hal biedt dit object veel mogelijkheden. De woning op de 1e etage heeft een woonoppervlak van 220 m2 met op de begane grond een garage van 45 m2. De hal heeft een oppervlak van maar liefst 510 m2 en de kantoren een oppervlak van 250 m2. Op eigen terrein zijn er minstens 10 parkeerplaatsen op een totaal perceel van 2328 m2.
Begane grond
Dit bedrijfspand valt echt op. Als je de Patroonsweg oprijdt staat dit pand trots op je te wachten. Aan de straatkant en aan de beide zijkanten zijn volop parkeerplaatsen aanwezig en ook voor een vrachtwagen is hier ruimte genoeg om makkelijk het terrein op te draaien. Het tijdloze ontwerp van dit fraaie object maken dat dit echt een representatief onderkomen is voor je bedrijf.
Bij binnenkomst is er momenteel een showroom, een balie en een kantoor. Dit grote kantoor is gelegen in de hoek van het pand en heeft aan 2 zijden mooie zichtlijnen over de Patroonsweg. Hierachter is een 2e kantoor. Beide zijn voorzien van een systeemplafond, verwarming en elektra-aansluitingen. Op de begane grond zijn verder een toiletgroep en 2 archiefruimten.
Doordat er in het pand zoveel licht binnenkomt is er een comfortabel werkklimaat. De hal is voorzien van een overheaddeur en biedt opvallend veel ruimte. Door de praktische hoogte, strakke onderheide betonnen vloer en rechthoekige formaat is deze bedrijfshal voor allerlei toepassingen inzetbaar. De hal is verwarmd en voorzien van lichtstraten zodat deze hal een fijne plek is om te werken. Er zijn een apart magazijn, een kantine en een toiletgroep.
Inpandig is een dubbele garage met een oppervlak van 45 m2 die beschikt over een elektrisch bedienbare roldeur.


Eerste verdieping
De bovenwoning heeft een eigen ingang aan de linkerzijde van het pand, naast de inpandige garage. De woning is voorzien van 3 slaapkamers, een woonkamer, een dichte keuken, een bijkeuken, een badkamer, een inpandige berging en een dakterras van maar liefst 95 m2.
Hier ervaar je enorm veel vrijheid en privacy. Achter het woon-/bedrijfspand is nog een flinke tuin die geheel omsloten is door groene hagen.

Details
- Bouwjaar: 1996
- Woning: 220 m2 met een dakterras van 95 m2
- Garage 45 m2
- Kantoor: ca. 250 m2
- Hal: 510 m2
- Totale oppervlak: 1.025 m2
- Inhoud bedrijfspand ca. 3800 m3
- Perceeloppervlakte is 2328 m2
- Parkeerplaatsen: 10

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 725.000 K.K.
Bereken uw maximale hypotheek
Bereken nu
Prijs per m2
€ 3.295
Aangeboden sinds
9 december 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning, bedrijfsdienst woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996
Soort dak
Plat dak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
2328 m2
Inhoud van de woning
3800 m3
Oppervlakte overige inpandige ruimten
760 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
1
Voorzieningen
Tuin

Energie

Energielabel huis
? niet bekend
Superscherpe energietarieven
Bereken nu
Warm water
Nee

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee
  • Kaart
  • Streetview