Oude Dijk 37 8351 HR Wapserveen

108m2
Wonen
5
Kamers
194m2
Perceel
1972
Bouwjaar
Rustig gelegen in het Drentse Wapserveen staat deze goed onderhouden 2-ONDER-1 KAP woning. Met 3 slaapkamers op de eerste verdieping, de badkamer met douche en toilet en een vierde ruime slaapkamer op de tweede verdieping, is dit een fijne gezinswoning.
Begane grond
U komt binnen in de hal waar zich de meterkast, toilet, trapopgang naar de verdieping en de toegang tot de woonkamer bevinden.
Via de woonkamer komt u in de half open keuken die voorzien is van diverse apparatuur waaronder een fraai Boretti gasfornuis.
Aan de achterzijde is de ruime en praktische bijkeuken.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en de badkamer met toilet, douche en wastafel. Vanaf de overloop is er een vaste trap naar de twee verdieping.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping is een ruime slaapkamer met dakraam en verder nog een berging waar ook de C.V. ketel is geplaatst.

Tuin
De tuin bevindt zich met name aan de zijkant en achterzijde van de woning. De tuin aan de zijkant is gelegen op het zuiden.
Aan de achterzijde staat de vrijstaande houten schuur ( 3m x 6,8m) welke is voorzien van elektriciteit, verwarming en automatische garagedeur.

Details
- Bouwjaar 1972
- Dakisolatie
- Dubbel glas
- C.V. installatie
- Voorlopig energielabel D

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 1.806
Aangeboden sinds
28 november 2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, twee-onder-een-kap woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
194 m2
Inhoud van de woning
305 m3
Oppervlakte externe bergruimte
20 m2

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, kabel-tv, dakraam

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview