Paus Joannesstraat 24 6235 CK Ulestraten

Bouwjaar 1969
Aantal kamers 3
Wonen 81 m2
Inhoud 360 m3

Omschrijving

DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ!
Goed onderhouden tussenwoning gelegen in Ulestraten voorzien van een woonkamer, gesloten keuken, 2 slaapkamers, badkamer, garage en een tuin.
Begane grond
Begane grond:
Entree/hal geeft toegang tot de woonkamer, bergkast, keuken en eerste verdieping. De doorzonwoonkamer geniet van veel lichtinval middels de grote raampartijen. Tevens is middels een schuifdeur de achtergelegen tuin te bereiken. De gesloten keuken beschikt over inrichting en apparatuur en geeft toegang tot de tuin. De naastgelegen garage is voorzien van een elektrische sectionaalpoort.

Eerste verdieping:
Overloop geeft toegang tot de badkamer en 2 slaapkamers. Middels een mangat in slaapkamer 1 is de bergruimte op de tweede verdieping te bereiken.

Extra informatie:
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Voorzien van spouwmuurisolatie, tevens is de vloer op de tweede verdieping geïsoleerd.
- Cv-ketel is gehuurd

Aanvullende informatie:
De woning gelegen rustig gelegen in Ulestraten. Openbaar vervoer en overige voorzieningen in de nabijheid. Eveneens zijn autosnelwegen richting Eindhoven/Luik en Heerlen/Aken goed te bereiken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 179.000 K.K.
Aangeboden sinds 22-07-2020
Status Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 81 m2
Perceeloppervlakte 311 m2
Inhoud van de woning 360 m3
Gebruiksoppervlakte wonen 81 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 6
Bewaard 0
placeholder