Caulitenstraat 101 6112 AK Sint Joost

Bouwjaar 2014
Aantal kamers 6
Wonen 145 m2
Inhoud 390 m3

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande woning in Sint Joost

Deze karakteristieke vrijstaande woning is gelegen aan de Caulitenstraat 1 in het hartje van Sint Joost op een gunstige locatie nabij verschillende uitvalswegen.

Ter inspiratie voor deze woning is het prachtige vernieuwbouwplan hartje Sint Joost gemaakt. Het ontwerp combineert alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is op een mooie locatie.
In dit ontwerp is deze vrijstaande woning compleet gerenoveerd en zeer geschikt voor een gezin met kinderen.
Een meer dan stijlvolle vrijstaande woning gebaseerd op de unieke combinatie van een authentiek ontwerp met een moderne en ruimtelijke indeling.

Individuele wensen, welke uitvoerbaar zijn binnen het ontwerp zijn bespreekbaar. Ook kunt u starten met een leeg vel papier en uw wensen, eisen en budget aan ons kenbaar maken. Op basis van de mogelijkheden van de bestaande woning en de randvoorwaarden van de overheid kunnen we een uniek ontwerp voor u uitwerken.
Begane grond
Vrijstaand wonen in Sint Joost.
Deze vrijstaande woning is gelegen aan de Caulitenstraat 1. Deze woning bevindt zich op de hoek van de Caulitenstraat en de Kantstraat.
De woning is voorzien van een royale woon- en eetkamer, een semi-open keuken met bijkeuken en toilet en op de bovenverdieping drie slaapkamers plus de badkamer.
Het vernieuwbouwontwerp combineert architectonisch gezien alles wat er op het gebied van praktisch en eigentijds wonen mogelijk is. Een meer dan stijlvolle vrijstaande woning gebaseerd op de unieke combinatie van een traditioneel bouwwerk gerenoveerd met moderne materialen.
Eigentijds ontwerp
Deze woning is gelegen aan de Caulitenstraat in Sint Joost en heeft in dit ontwerp een praktische en zeer ruimtelijke indeling, inclusief royale woon- en eetkamer met een semi-open keuken plus bijkeuken. Op de bovenverdieping bevinden zich de slaapkamers en badkamer. De woning biedt veel mogelijkheden met zijn praktische en ruimtelijke indeling.

Ruimtelijke indeling
In dit ontwerp is de volgende indeling gemaakt. Via de entree kom je in de hal die de keuken en het eetgedeelte met elkaar verbindt. De eetkamer loop over in de woonkamer, dit is een mooie, ruime en zeer lichte leefomgeving met toegang tot de patiotuin. Naast de keuken ligt de bijkeuken waar zich het toilet bevindt. Via de bijkeuken is er ook toegang tot de tuin.
In de hal bevindt zich de trap naar de boven verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers waarvan één zeer royale. De badkamer ligt centraal op de verdieping.
Door de indeling wordt in deze woning optimaal gebruik gemaakt van de ruimtes.


Andere indeling?
Ook diverse andere opties m.b.t. de indeling en grootte van de ruimtes behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunt u zelf beslissen over de keuze van de badkamer- en keukeninrichting. Neem hierover contact op met de verkopend makelaar.

Moderne woning
Het ontwerp van deze woning laat zich heel eenvoudig aanpassen aan de wensen en eisen van de toekomstige bewoners. Detaillering, materiaalgebruik en kleurgebruik bepalen uiteindelijk de sfeer en de uitstraling van deze eigentijdse woning. U kunt er in samenwerking met onze adviseur al uw ideeën in kwijt.

Een RevaPlan vernieuwbouwwoning wordt dusdanig gerenoveerd, dat de kwaliteit en het comfort vergelijkbaar is met die van een nieuwbouwwoning.

Locatie:
Sint Joost is een kerkdorp in Midden-Limburg met ongeveer 1600 inwoners. De kern van Sint Joost ligt ten noorden van de gemeente Echt-Susteren waartoe Sint Joost behoort. Het dorp is ontstaan rond het voormalige Caulitenklooster St. Joes (St. Joost) uit de 13e eeuw. Sint Joost is daarom vernoemd naar de heilige Judocus. In de 17e eeuw lag er een watermolen tussen Montfort en St. Joost op de Vlootbeek .

De huidige Kloosterhof, een rijksmonument, is opgebouwd uit de overblijfselen van het oorspronkelijke Caulitenklooster en het latere klooster van de Begaarden (16e eeuw).
Tijdens de bevrijding door de Engelsen op 22 januari 1945 werd het dorp praktisch geheel verwoest. De huidige kerk van Sint Joost stamt uit 1959 en had als voorganger het huidige Gemeenschapshuis.

Inwoners van de gemeente Echt-Susteren zijn sterk georiënteerd op Roermond. Deze kern is volledig omgeven door het groen.
In Sint Joost zelf ligt de basisschool Maria Goretti. Ook de in Sint Joost gelegen speeltuin 'De Speelkoel' heeft grote naamsbekendheid en wordt drukbezocht. Sint Joost is een ideaal dorp voor gezinnen met jonge kinderen.

Nabij het dorp ligt een verkeersplein dat 'het ei van Sint Joost' wordt genoemd. Hier komen de rijkswegen A2, A73 en N271 samen. Het Centrum van Echt en de autosnelwegverbindingen zijn op ca. 5 (auto)minuten te bereiken.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 297.500 V.O.N
Aangeboden sinds 28-05-2014
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Buitenruimte

Ligging huis Aanrustige weg in woonwijk
Ligging tuin Westen
Balkon Nee
Schuur/berging Nee

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 145 m2
Perceeloppervlakte 387 m2
Inhoud van de woning 390 m3
Oppervlakte externe bergruimte 5 m2
Gebruiksoppervlakte wonen 145 m2
Oppervlakte overige inpandige ruimten 15 m2

Indeling van de woning

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Energie

Isolatie Muurisolatie, vloerisolatie,
gedeeltelijk dubbel glas, dakisloatie.
Verwarming CV-ketel
Warm water CV-Ketel, zonneboiler
CV-ketel Gas gestookt in eigendom

Interesse in deze woning

Vandaag bekeken 1
Gisteren bekeken 0
Totaal bekeken 17
Bewaard 0
placeholder