Onder optie

Smachtkamp 4043 LP Opheusden

77m2
Wonen
3
Kamers
155m2
Perceel
2025
Bouwjaar
Op een prachtige locatie aan de rand van het dorp Opheusden worden in het kleinschalige nieuwbouwproject Smachtkamp-Zuid een mooie aantal nieuwe woningen gerealiseerd.

Het nieuw te realiseren hofje ligt aan het einde van de Smachtkamp. Bewoners uit de directe omgeving weten het als geen ander. Het is hier bijzonder fijn wonen. Aan de rand van een dorp ervaar je het gevoel van vrijheid, met alle voorzieningen op korte afstand.

In dit project worden 12 woningen gerealiseerd. Het gaat om 6 vrijstaande woningen en een 2/1-kapwoning. Ook komen er mooie rijwoningen. Deze rij bestaat uit een XL-hoekwoning en 3 sociale koopwoningen, dit betreft de bouwnummers 2, 3 en 4.

Er zijn inmiddels veel kandidaten voor dit beperkte aantal sociale koopwoningen. Voor de potentiële kopers die een inschrijfformulier ontvangen hebben is er de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een woning. Nieuwe aanvragen worden helaas niet meer in behandeling genomen.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Aangeboden sinds
19 juni 2024
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2025
Staat van onderhouden binnen
Uitstekend
Staat van onderhouden buiten
Uitstekend

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
155 m2
Inhoud van de woning
277 m3

Indeling

Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview