Onder optie

Kommisjewei 95 9218 PD Opeinde

128m2
Wonen
5
Kamers
260m2
Perceel
2022
Bouwjaar
Nieuw te bouwen, in uitvoering van Bouwbedrijf BHB.

Ervaar wat ruimte en groen om je heen met je doet. Niets zo belangrijk voor je woongenot als ruimte om je heen. Kopers van de woningen in Opeinde komen uit de wijde omgeving. En geef ze eens ongelijk! Opeinde is een dorp met redelijk wat voorzieningen. Mede ook door de (water)recreatie mogelijkheden heeft het dorp een goede aantrekkingskracht. Voorzieningen die er in eigen dorp niet zijn, zijn er wel in het op korte afstand gelegen Drachten. Via snelweg A7 en de N31 zijn plaatsen als Leeuwarden, Groningen en Heerenveen ook vlot bereikbaar. Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden maar heeft een geschatte grootte van ca. 260 m2 eigen grond.

De woningen kenmerken zich onder andere door:
- Mooie leefruimtes;
- Badkamer en slaapkamer op de begane grond;
- Lucht-water warmtepomp en vloerverwarming;
- Gebruik van hoogwaardige materialen;
- De woning is extra goed geïsoleerd en voorzien van zonnepanelen.

De benodigde elektriciteit komt van de zonnepanelen op het dak. Dat levert een aanzienlijke besparing op, op je energiekosten en op je CO2-uitstoot. De vloerverwarming en hoogwaardige isolatie zorgen bovendien voor een aangename, constante binnentemperatuur. Je kunt ervoor kiezen om in overleg met Bouwbedrijf BHB nog meer woonkwaliteit toe te voegen. Wilt u alvast meer algemene informatie ontvangen? Dat kan! Neem contact op met ons kantoor en maak een vrijblijvende afspraak.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.086
Aangeboden sinds
17 april 2023
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2022

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
260 m2
Inhoud van de woning
384 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
2
Voorzieningen

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview