Verkocht OV

Struisgras 37 5384 PE Heesch

102m2
Wonen
4
Kamers
115m2
Perceel
2023
Bouwjaar
Ruimte, rust en groen nabij de dorpskern, dat zijn enkele kenmerken van nieuwbouwwijk de Erven, gelegen aan de Westrand van Heesch. Na het RIETERF (fase 1) en het BOSERF (fase 2) zal met deelgebied 3 -het VLINDERERF genaamd- een aanvang genomen worden. Er zullen 6 tussenwoningen, 2 hoekwoningen met dwarskap (waarvan één met extra erker) en 2 brede hoekwoningen met stenen berging en eigen oprit gerealiseerd worden. Op de 6 tussenwoningen geldt een zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding van vijf jaar.

DE ERVEN IN HEESCH
Nieuwbouwwijk de Erven vormt de mooie en duurzame entree van Heesch. De ruim opgezette wijk is opgedeeld in verschillende deelgebieden, ieder met een eigen identiteit en sfeer. Zo ademen de woningen in het Rieterf de jaren twintig. Dat is te zien aan de horizontale belijning, de dakoverstekken en het metselwerk met zorgvuldig gekozen details. Ook aan eigentijdse elementen ontbreekt het er niet. De verschillende woningen hebben een eigen vormgeving en uitstraling, maar vormen toch samen één geheel door hetzelfde kleur- en materiaalgebruik. Het Boserf -het meest zuidelijke deel van de Erven- past goed in de dorpse en speelse opzet van de wijk; gevarieerde woningen in jaren '30 stijl met de kwaliteit van nu. Het Vlindererf komt tussen het entreegebied en het reeds gebouwde deel van de Erven te liggen en sluit naadloos aan op de bestaande bebouwing, doordat de verkaveling, straatprofielen en parkeeroplossingen in dezelfde lijn worden doorgezet. De woningen liggen veelal aan pleinen, waar voldoende ruimte is voor spelen, groen, water, verkeer en parkeren. Alle woningen staan in verbinding met elkaar, waardoor een mooi en evenwichtig totaalbeeld ontstaat. Kortom, het is hier fijn wonen.
Wonen in de Erven is ook wonen nabij het gezellige centrum van Heesch met haar supermarkten, horeca en allerlei winkels en speciaalzaken. En via verschillende uitvalswegen in de buurt ben je in een paar minuten op de snelweg A50 richting Nijmegen of ‘s-Hertogenbosch. Met de fiets of bus sta je ook zo in het centrum van Oss of bij één van de treinstations in de buurt.

Bij interesse kunt u een inschrijfformulier en presentatie-setje met allerhande uitgebreide informatie over de 10 nieuwbouwwoningen bij ons opvragen. Dit kan door het sturen van een mailtje, maar bellen kan natuurlijk ook; wij zijn tijdens kantooruren bereikbaar onder nummer 0412-455496.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.225
Aangeboden sinds
1 december 2022
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, tussen woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
115 m2
Inhoud van de woning
373 m3
Oppervlakte externe bergruimte
6 m2

Indeling

Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin, schuur/berging

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Ja

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview