Onder optie

Langs de Erven 9613 AW Groningen

190m2 Wonen
7 Kamers
1086m2 Perceel
2021 Bouwjaar
Welkom in Meer Wonen!

Tussen de bestaande karakteristieke boerderijen en landelijke woningen is een kleinschalig en gezellig woonbuurtje ontstaan; Meer Wonen. Fase 1 is reeds gerealiseerd en nu is het tijd voor Fase 2.

De 7 beschikbare royale kavels vormen gezamenlijk Meer Wonen Fase 2! De kavels van Meer Wonen liggen aan een rustige doodlopende straat aan de rand van Meerstad. Langs de straatjes groeien fruitbomen en er zijn veel groene speelplekken te vinden. Het strandje aan het Woldmeer is om de hoek.

De Landwoning
Deze woning met landelijk karakter is ontworpen voor de extra grote kavels aan de rand van de woonbuurt. Een super royale gezinswoning, zowel boven als beneden. Ook hier geeft de maatvoering alle gelegenheid voor verschillende indelingen, de woning kent een woonoppervlakte van ongeveer 190m2.

Hoe wil jij wonen?
Een nieuw huis laten bouwen doe je niet elke dag; dat moet perfect! Daarom vinden wij het belangrijk dat er ruimte is voor jouw specifieke woonwensen. Indien je de woning wilt aanpassen, zodat deze volledig past bij jouw woonwensen, is het mogelijk om in een paar gesprekken met de architect jouw droomhuis helemaal af te maken. Dit is een maatwerktraject. Kleine aanpassingen kunnen uiteraard altijd worden gedaan. We gaan graag in gesprek met je om te ontdekken of je uit de voeten kunt met de basisindeling, of dat een maatwerktraject meer passend is.

Meer informatie... Kijk op www.meerwonengroningen.nl

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.526
Aangeboden sinds
21 januari 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, vrijstaande woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2021
Soort dak
Zadeldak

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
1086 m2
Inhoud van de woning
925 m3

Indeling

Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Ventilatie

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

Locaties