Verkocht OV

Berghorst 7468 KD Enter

126m2
Wonen
5
Kamers
284m2
Perceel
2024
Bouwjaar
Groen wonen op De Berghorst!
Droom je van een nieuwe, (bijna) energie-neutrale woning in een dorpse omgeving, een plek waar je luxueus en rustig kan wonen? Zo’n plek is De Berghorst fase 2. Hier zal onze opdrachtgever KondorWessels Projecten maar liefst 26 hoogwaardige nieuwbouwwoningen realiseren, waarbij wij voor de 20 koopwoningen de verkoop mogen begeleiden en verzorgen.

De Berghorst fase 2 wordt een aantrekkelijke, ruim opgezette en groene woonwijk. Hierbij past een informele dorpse sfeer. Een dorps beeld ontstaat door afwisseling en variatie. De nieuwe wijk zal bestaan uit een gevarieerde mix van vrijstaande woningen, tweekappers, rijwoningen en appartementen. De Berghorst fase 2 biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand. U zult zich snel thuis voelen in deze (kind)vriendelijk opgezette woonwijk.

Net als veel Twentse dorpen heeft ook Enter een warme gemeenschap. Het heeft een gezellig compact centrum met alle dagelijkse winkels. In de omgeving vindt u een zeer afwisselend landschap met weidelanden, bossen en landgoederen met kilometers aan wandel- en fietsroutes. Daarnaast beschikt Enter over een veelzijdig verenigingsleven en het dorp kent uitstekende voorzieningen met meerdere basisscholen, drie supermarkten en een directe busverbinding naar onder andere Rijssen, Almelo en Enschede. Daarnaast bent u binnen 5 minuten op de A1.

Het mooie aan nieuwbouw is dat je als koper jouw woning volledig naar eigen wens kunt inrichten. Daarnaast worden de woningen in De Berghorst uiterst duurzaam en gasloos opgeleverd. Alle woningen zullen worden voorzien van een luchtwarmtepomp (gasloos wonen), triple beglazing en isolatie volgens de BENG-normen. Op alle daken van de twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woning zullen standaard 10 zonnepanelen worden geïnstalleerd en op de rijwoningen zelfs 15. Hierdoor zullen de twee-onder-een-kapwoningen bijna energieneutraal (BENG) worden opgeleverd. De rijwoningen gaan zelfs nog een stapje verder, deze zijn namelijk Nul-op-de-meter (NOM).

Bergkam (2x hoekwoning)
De Bergkam rijwoningen worden gerealiseerd op kavels van 284 en 286 m2, beide beschikken over een gebruiksoppervlakte van 126 m2. De Bergkam heeft een royale L-vormige woonkamer met tuindeur en een open, straatgerichte keuken. Tevens beschikt de woning over een handige trapkast, entree met trapopgang, meterkast en toilet met wandcloset. De eerste verdieping beschikt over drie royale slaapkamers en een badkamer. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken welke voorzien is van technische ruimte en welke vrij is in te delen voor wassen, slapen of ontspannen.

Indeling :
Begane grond
Deze woningen hebben een ruime en open L-vormige indeling. De open hoekkeuken biedt volop mogelijkheden voor de thuischef. De grote raampartijen voorzien de hele verdieping van voldoende licht. In de hal is daarnaast een separaat toilet te vinden.

Verdieping
Op de verdieping vind je drie slaapkamers, met niet alleen voldoende (opberg)ruimte, maar ook veel lichtinval. Dat geldt ook voor de badkamer, die groot genoeg is voor het hele gezin. Dankzij de ligging van de woningen word je wakker met het ochtendzonnetje.

Zolder
De zolder is bijzonder ruim en netjes afgewerkt. Daardoor kun je deze invullen zoals jij dat wilt: als wasruimte, gameroom of thuiskantoor. Je bereikt de zolder met een vaste trap.

Deze nul-op-de-meterwoning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en eerste etage, een luchtwarmtepomp, 15 zonnepanelen en vele raampartijen. Optimaliseer en perfectioneer de Bergkam naar uw wensen. Kies voor o.a.:
- Uitbouw van 2,10 meter op de begane grond;
- Dakkapel en dakramen;
- Openslaande tuindeuren.

Meer informatie? Hiervoor kunt u terecht op de projectwebsite www.wonenopdeberghorst.nl of bel met Uniek Makelaars!

Bijzonderheden :
– Voor alle woningen geldt een zelfbewoningsplicht van 5 jaar, echter kan het college van burgemeester en wethouders ontheffing verlenen in bepaalde gevallen (bijvoorbeeld ander werk).
– Voor de zeven sociale rijwoningen geldt een huishoudeninkomenstoets.
– De zeven rijwoningen dienen gedurende een termijn van 10 jaar als sociale koopwoning beschikbaar te blijven.
Lees meer

Kenmerken

Overdracht

Prijs per m2
€ 3.214
Aangeboden sinds
8 maart 2023
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, hoek woning
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2024

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte
284 m2
Inhoud van de woning
485 m3

Indeling

Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal woonlagen
3
Voorzieningen
Tuin

Buitenruimte

Balkon
Nee
Schuur/berging
Nee

Maandlasten berekenen

De maandlasten voor je woning bestaan uit meer dan alleen de hypotheeklasten. Hieronder vind je een overzicht van de bijkomende kosten en lasten. Zo weet je precies wat je huis per maand gaat kosten. En met de handige vergelijkers kun je ook nog eens snel de beste deals sluiten!

  • Kaart
  • Streetview